Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Projekce: -elektroinstalace -automatizace technologických procesů.

Elektromontážní firma Práce: -elektrikářské. Provádíme montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Vyrábíme rozvaděče nízkého napětí

Zabýváme se projektovou a inženýrskou činností pro silnoproudé elektroinstalace.

Průmyslová automatizace. Revize elektrických zařízení. Řízení procesů v reálném čase. Montáž, opravy, údržba. Výroba, instalace a opravy elektrických a revizevyhrazených EZ a elektronických strojů a zařízení. Výroba rozvaděčů NN.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalatérské, elektroinstalační. Elektroinstalace. Projekce, revize, montáž, opravy: - elektro, elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Sídlo firmy: - Průjezdní 1239/15A, Horní Suchá.

Elektromontáže Spanel: - elektromontáže do 1000V - bytová výstavba - průmyslové haly - veřejné osvětlen.

Výroba: -elektrická zařízení -datové kabely. Práce, služby: -elektromontáže.

Nabízíme služby v oboru pohotovostní opravy elektro, elektroinstalace, revize elektro, ochrana proti přepětí a regulace vytápění.

Služby: - elektromontážní práce - průmyslové a bytové rozvody do 1000V - stavební činnost včetně pomocných prací. - hromosvody - výchozí a periodické revizní zprávy - technické návrhy včetně kompletní projektové dokumentace - rozvody státních a domácích telefonů - videotelefony - rozvody společných televizních antén.

Činnost: -montáž a opravy: - elektroinstalace, -el. topení, -hromosvody, -revize.

Firma INHACO, spol. s r.o. byla založena v r. 1992 jednatelem ing.Ivo Hájkem jako výrobně - dodavatelská společnost. V současné době se opírá o tři hlavní aktivity: - výrobu elektropřístrojů - balení strojů a zařízení na zakázku - dodávky částí investičních celků.

Firma zahájila činnost v roce 1992. Provozovna má sídlo na Praze 8. Náplní společnosti jsou především činnosti v oboru měření a regulace, elektroinstalace, výroba rozvaděčů nízkého napětí a realizace strojních částí uvedených celků.

Služby: - komplexní dodávky elektrických zařízení - dodávky elektroinstalačních materiálů - projektování a konzultační činnost - veškeré elektromontáže silnoproudé techniky a jejich instalace - slaboproudé, datové, zabezpečovací, telekomunikační, klimatizační a jiné rozvody - realizace průmyslové automatizace, montáže a seřízení ...

Projekce, dodávka, montáž: -elektroinstalace NN** a VN**: -venkovní a kabelová vedení VN** -transformovny -motorická instalace -umělé osvětlení -hromosvody -informační a archivační technologie -volně programovatelné systémy pro řízení energetických procesů: -kotelen a výměníkových stanic -vytápění malých a velkých ...

Servis a služby pro velkoodběratele: -regulace odběru, procesorové regulátory řady HMP -kompenzační rozvaděče kompenzace, dodávka a montáž, repase a úpravy -montáž a úpravy odběrných míst VO, MO -služby energetika -revize.

Elektroslužby. Práce: - elektroinstalační - elektromontážní. Nové elektroinstalace: - rodinné domy, byty, nebytové prostory, sklady. Opravy, rekonstrukce, úpravy elektroinstalací, rozvodů. Montáž: - anténní rozvody - domácí telefony, inteligentní elektroinstalace, audio a video vstupní systémy BTICINO - elektrické spotřebiče - ...

Revize: -elektrické zařízen a hromosvody. -oprava z revizí.

Činnost: - elektroinstalace Prodej: - elektrospotřebiče - elektronářadí

Služby, práce: - revize elektrických zařízení a hromosvodů do 1000 V, - provádění montáží a oprav elektroinstalací.

Montáž, opravy a revize: - vyhrazená elektrická zařízení.

Výroba: - rozvaděče - elektromontáže - zabezpečovací systémy EPS a EZS.

Školení: - BOZP - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - hygiena práce - požární ochrana. Zpracování Prohlášení o shodě. Revize: - elektro - hromosvody - hasící přístroje, hydranty - tlakové a zdvihací zařízení. Výkon koordinátora BOZP.