Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Revize, správa a databáze revidovaných: -elektrických zařízení. Projektování: -elektroinstalace -měření a regulace.

Hlavní činností společnosti je provádění elektromontážních prací a dodávek v oboru silnoproudých a slaboproudých instalací s profesionálním přístupem a v co nejvyšší možné kvalitě ke spokojenosti zákazníka. Rozsah činností: - kompletní dodávky od projektů po revizi v průmyslových halách, obchodních a administrativních ...

Telekomunikační montáže. Práce: -montáž telekomunikačních sítí a sítí NN -zemní práce minirypadlem -řezání betonu i asfaltu -podvrty, protlaky komunikací.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů na klíč - zateplování fasád - výměna oken - revitalizace budov - kompletní elektroinstalace.

Elektroservisní práce: - stroje a zařízení. Elektromontáže, elektroinstalace a revize.

Elektroinstalační práce: -kompletní dodávky, revize a přihlášky -přípojky NN -úpravy el.rozvaděčů -elektrické vytápění, topení.

Montáž, servis, opravy: - signalizace: - elektrická - požární - zabezpečovací.

Práce: -elektrikářské -stavební -zámkové dlažby -fasády -oplocení.

Elektro práce Brno, elektrorevize do 1000V Brno, poradenská činnost. Kontrola a revize elektrospotřebičů. Administrativa v NJ, překlady (dopisy, obchodní korenspondence) a jednání v německém jazyce (přes telefon a internet). Služba: -hodinový manžel Brno, Brno-venkov, Vyškov. Údržba trafostanic, rozvoden, zajištění dlouhodobé ...

Elektroinstalace: Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba a opravy ostatních účelových strojů.

Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektrikářské.

Kompletní elektrikářské práce. Montáže, opravy: -elektroinstalace.

Montáž, opravy, údržba, revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Výroba: -sportovní potřeby -ultralehká letadla, doplňky z laminátů, kompozitů -helmy pro paragliding, lyžování, skeit.

Realizace slaboproudých rozvodů: -rozvody strukturované kabeláže CAT U 5e, 6 (technologie AVAYA, SYSTIMAX, MOELEX, SOLARIX a další -systémy EPS a EZS -přihlašovací systémy (čtečky čipových karet, el. otevírání dveří) -vyhlašovací systémy -venkovní i vnitřní CCTV systémy -bezdrátové systémy (Wi-fi) -anténní a SAT ...

Stavby, stavební činnost. Ucelené dodávky a montáž zdravotechniky, plynofikace, systému ústředního vytápění, elektroinstalace, zednické práce, malířské práce na nových stavbách i při rekonstrukci stávajících objektů .

Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

Služby: - stavba rodinných domů - kompletní stavební rekonstrukce - dlažby a obklady - tesařské práce - elektrikářské práce - instalatérské, topenářské práce - fasády, zateplení, izolace

Práce: -elektromontážní NN**, VN** -zemní. Měření, regulace, projekce, revize: -elektro. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -hromosvody.

Maloobchod, prodej, montáž: - DVB-T technika - satelitní technika - antény - kamerové a zabezpečovací systémy Elektroinstalace

Zpracování -projekty elektro vybavení pracovních strojů, technologických linek a elektroinstalací.

Práce, projekty, montáže, revize: -hromosvody. Hromosvodový materiál: -pozinkovaná ocel - FeZn -měděné prvky - Cu -hlinikové a nerezové slitiny. Výškové mytí oken.

Činnost: - projekce a revize nízkonapěťových elektroinstalací do 1000 V - výpočty osvětlení - montáže hromosvodů

Elektroinstalace. Montáž a servis elektroinstalací.

Revize: -elektrická zařízení -plynová zařízení -zdvihací zařízení -kotle. Školení: -obsluhy vysokozdvižných vozíků -jeřábníků, vazačů.