Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Výškové práce horolezeckou technikou. Elektroinstalace silnoproud, slaboproud. Montáže: - hromosvody - bezpečné přechody pro chodce s LED blikajícím osvětlením, LED semafory - zvonkové systémy.

E-projekt. Projekce elektro: - silnoproudá elektrotechnika.

Elektroinstalační práce. Montáž, oprava, revize: - elektrické zařízení. Oprava, servis: - akumulační kamna EMKOCZ.

Provádíme: - elektroinstalační práce - hromosvody, EPS, EZS.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce: -revize plynových zařízení, tlakové a topné zkoušky -montáže a rekonstrukce topení -montáže a rekonstrukce plynových zařízení -montáže solárních systémů a tepelných čerpadel -provádění plynovodních, kanalizačních a vodovodních přípojek -servis plynových spotřebičů -montáž a ...

Projekce: -slaboproudé rozvody. Inženýring. Projednávání projektové dokumentace. Získání územního rozhodnutí. Stavební povolení.

Montáže, opravy a revize elektrických zařízení.

Služby: - elektroinstalace - revize elektro - opravy elektrospotřebičů do 230V Úklidové služby: - automobily - byty - podniky Prodej a servis: - čistící stroje Kärcher

Kompletní elektroinstalační práce. Elektromontáže. Elektrorevize.

Elektroinstalační práce: -havarijní elektrikářské práce -provádění domovních a průmyslových elektroinstalací, hromosvodů a rozvaděčů -rekonstrukce starých el vedení v Al za Cu

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Práce: - elektromontážní, elektroinstalační - montáž a revize hromosvodů (bleskosvodů) - montáž, instalace zabezpečovacích systémů.

Výroba: - rozvaděče vysokého a nízkého napětí - blokové transformovny. Provádí: - projekce elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - zprostředkování obchodu - zprostředkování služeb - činnost technických poradců v oblasti energetiky.

Elektroinstalační práce: -montáž, rekonstrukce a opravy elektrické instalace bytové i nebytové -hromosvody -montáž a servis elektrokotle Protherm. -revize el. zařízení do 1000V, prostory tř. A

Revize: - el.instalací - hromosvodů - zdvihacích zařízení - školení řidičů manipulačních vozíků, jeřábníků a vazačů.

Práce: -elektromontážní, elektromontáže NN, VN, TS, VO -projekty pro energetiku.

Elektromontáže: -průmyslové a domovní -přípojky NN** -veřejné osvětlení. Revize: -elektro. Prodej: -elektroinstalační materiál.

Revize, přihlášky: - elektroměry. Montáž, opravy, údržba: - elektroinstalace - telefony - domácí - interkom.

Činnost: - elektroinstalační práce

Práce: -bytové elektromontáže, elektromontážní, elektroinstalace, elektroinstalační: -kompletní silnoproudé -slaboproudé: -domácí telefony -anténní rozvody bez montáže antény -hromosvody.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Montáž, revize a opravy: -elektrická zařízení -elektroinstalace. Služby: -přihlášky k odběru elektřiny. Výroba: -rozvodnice a elektroinstalace.

Elektroinstalace. Opravy: -elektrické stroje a přístroje domácí spotřebiče. Revize: -přenosné spotřebiče -elektrické nářadí. Zajišťujeme opravy elektrokotlů Protherm a Thermont.

Služby: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení -elektro instalace -připojování elektro spotřebičů -montáž a opravy bytových instalací -revize ellektrických spotřebičů.

Kompletní dodávky: -elektrozařízení -elektročástí zařízení staveb, sloužící k různým účelům (výrobní haly, sklady, obchody, kanceláře, nemocnice, byty, rodinné domy, venkovní osvětlení). Montáž: -světelný a motorový prachotěsný přípojnicový rozvod v provedení hliník anebo měď do různého prostředí. Komplexní dodávky: ...