Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Prodej, dodávka, montáž: - topení vytápění elektrické - kotle pouze elektrické !!! - panely kabely topné - satelity antény tv - satelitní přijímače UPC. Montáž: - antény TV televizní, SAT satelitní - rozvody ALCAD. Elektroinstalační práce, projekt, revize: - instalace elektro všeho druhu - opravy elektroinstalace - ...

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.

Provádíme: - silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody. Prodej RC modelů a příslušenství.

Obchodně inženýrské služby. Výroba, servis: -automatizační technika -rozvaděče. Elektromontáže.

Elektroinstalační práce. Elektromontáže a elektroinstalace - průmyslové, domovní, venkovní - NN, VN, rozvaděče NN, veřejné osvětlení, montáže.

Kompletní dodávky: -elektromontážní práce -slaboproud, silnoproud -revize elektrické zařízení, spotřebiče -hromosvody.

Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -hromosvody včetně uzemnění -revize elektrických zařízení.

Obchodní činnost. Práce: - elektromontážní - montáž - přímotopné konvektory a kotle - nastřelování - kotevní technika - satelitní a televizní rozvody. Prodej: - chladící zařízení-prosklené vitríny a mrazící boxy - osvětlovací technika pro interiéry - elektrocentrály - přímotopné vytápěcí panely - satelitní komplety a ...

Údržba, montáž, dodávka: -elektroinstalace domovních a inženýrských sítí -vodoinstalace (topení-plynu-odpadů, kanalizací). Revize a tlakové zkoušky. Řemeslnické práce: -obkladačské, zednické práce -kladení (pokládka) zámkové dlažby vč. úprav pozemku -sádrokartonářské (sádrokartonové) práce i z minerálů -montáž, ...

Opravy, údržba a revize elektroinstalací. Servis elektrokotlů Protherm a zabezpečovacích zařízení.

Práce: -elektroinstalační. Montáže, údržba, opravy: -elektrická zařízení. Prodej: -měřící a regulační technika. Firma pracuje pouze pro firmu DEZA, a.s. v Otrokovicích.

Služby: -elektromontážní práce. Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace -elektroinstalatér, elektrikář.

Elektromontáže, montáž: -vnitřní silnoproudé i slaboproudé elektro rozvody (elektroinstalace) -kabelové přípojky -vnitřní a venkovní rozvody -vnitřní a venkovní osvětlení, - montáže hromosvodů.

Projekty, revize, servis, montáž: - elektro.

Práce elektro: -instalace -revize -projekty -včetně materiálu -hromosvody -rozvaděče -elektrické kotle -přímotopné panely -montáž -servis -měření, regulace tepla. Přihlášky k odběru elektrické energie. Pokládání kabelů včetně výkopů.

Elektromontážní práce, venkovní i vnitřní elektro rozvody v bytové, nebytové i průmyslové výstavbě. Elektroinstalační práce, elektrikář.

Oprava, servis: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, plynoinstalační - elektrikářské, elektrikář.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů, bleskosvodů - výroba rozvaděčů NN a MaR. Maloobchod, prodej: - elektromateriál.

Práce: - instalatérské - topenářské - elektroinstalatérské.