Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektromontáže, elektromontážní práce: -montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení -veřejné osvštlení -VN (vysoké napětí) -NN (nízké napětí) -vysokozdvižná plošina. Alianční partner EON.

Elektroinstalační práce. Montáž, revize, projekce: - elektro - hromosvody.

Rekonstrukce domů a chat Stavby rodinných domů Opravy cest Ploty a oplocení Fasádní a zateplovací systémy Topení-voda-plyn, elektroinstalace Zemní, stavební, instalatérské a jiné práce Pokládky zámkových dlažeb Demolice, vyklizení a likvidace suti

Hodinový manžel: -drobné opravy a instalatérské, elektrikářské práce -drobné zednické práce -montáž, opravy nábytku -instalace poliček, obrazů -dovoz a odvoz menších věcí -montáž světel, lustrů, garnýží...

Stavební firma: -fasády (zateplení, omítky, opravy) -rekonstrukce -interiéry (návrhy a realizace v CAD systému) -půdní vestavby -veškeré stavební práce -vodo-topo -elektro rozvody -obklady -dlažby -projekty, realizace a údržba zahrad, veřejných ploch a parků + závlaha a pokládka trávníků.

Práce: - elektromontážní. Výroba: - rozvaděče.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace rodinných domů a bytů. Realizace hromosvodů.

Naše firma se specializuje na projektování silnoproudých elektrických zařízení a digitální zpracování projektů v oboru elektro. V případě ručně zpracovaných podkladů je možno je převést do digitální formy.

Elektroinstalace: -veškeré elektroinstalační práce -montáž hromosvodů -montáž zabezpečovacích systémů.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: - koupelny, bytová jádra. Montáže: - sádrokarton (příčky, předstěny, podhledy). Drobné zednické práce, malování a nátěry. Obklady, dlažby. Elektroinstalace. Kompletní VODO-TOPO, rozvod odpadu.

Poradenství, servis a montáž: - elektro - kabelové rozvody - společné a individuální antény - satelity.

Elektromontáže. Revize. Projektová dokumentace.

Montáž a revize: -elektrická zařízení NN a VN. Prodej: -elektroinstalační materiál. Výroba: -rozvaděče.

Práce: -zateplování střech -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce -hromosvodářské práce -opláštění výtahových nástaveb -držitel certifikátu ISO 9001 -zařazen v programu Zelená úsporám

Provádíme montáže elektrických a elektronických zařízení. Rekonstrukce a nová elektroinstalace v domech, bytech a průmyslových oběktech. Montáže TV a SAT. Zabezpečovací zařízení.

Práce: - výškové - stavební - elektromontážní, elektroinstalační.

Montáž a servis slaboproudých systémů. Elektronické zabezpečovací systémy EZS, elektrické požární signalizace EPS, kamerové systémy CCTV a IP CCTV, přístupové EKV a docházkové systémy ACS, strukturovaná kabeláž, rozvody společné antény (STA), satelitní systémy pro příjem digitální televize a další.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační. Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál.

Montáže, revize, opravy: - hromosvody.

Elektromontáže, revize, opravy: -včetně sektorových kabelových rozvodů -VO (veřejné osvětlení) na objektech: -účelových -průmyslových -bytových -zemědělské výstavby. Zajištění kompletních slaboproudých rozvodů a zabezpečovací techniky.

Elektroinstalace. Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Montáž, činnost: - elekromontáže - výrobní haly, rodinné domy, rekonstrukce - zabezpečovací zařízení - elektronické systémy - strukturovaná kabeláž - SOLARIX - kabelážní systém - domácí videotelefony - VIDEX, URMET - pro všechny objekty - měření a regulace - kotelny - ...

Projekce, revize, montáž: -elektroinstalace -rozvaděče. -přezkoušení z vyhlášky 50/78 Sb.

Provádíme revize elektroinstalací do 1000 V, pracovních strojů, elektrického ručního nářadí, elektrických spotřebičů nebo ochrany před bleskem - hromosvodu. Montáže a údržbu elektroinstalací.