Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Kompletní stavební a zednické práce. Obkladačské práce. Kompletní rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader na klíč. Demoliční a bourací práce. Likvidace suti. Vodařské a elektroinstalační práce. Úklidová firma. Vstupní dveře.

Soudní znalec. Specialista znalectví na nemovitosti. Práce: - drobné stavební práce - realizace ústředního vytápění - realizace elektroinstalace - rozvody zdravotechniky.

Projekce, revize: - elektro.

Práce: -elektrikář -elektromontážní, elektromontáže elektroinstalační, instalace elektro: -silnoproud, slaboproud.

Elektrické zařízení: - revize - montáž.

Elektromontáže. Elektroinstalace. Práce, montáž, údržba, servis: - elektrické zařízení. Řemeslnické práce: - elektroinstalační, elektrikářské.

Služby: - elektroinstalace.

Výroba, revize: - rozvaděče.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plast -kovy -elektroinstalatérské -zednické. Prodej materiálu všech těchto profesí. Služby NONSTOP.

Elektroinstalace. Revize.

Řemeslo: -elektrikář. Práce: -elektromontážní -revizní.

Montáže, elektromontáže, opravy, revize, služby: - bytové, domovní elektroinstalace - domovní přístupové systémy - vratníky, zvonková tabla, domovní telefony - zabezpečovací technika (EZS - elektronické zabezpečovací systémy) - hromosvody - zpracování cenových nabídek a rozpočtů. Revize: - elektrické ruční nářadí a ...

Elektroinstalační práce: - elektrikář.

Provádíme: - elektroinstalace do 1000V - anténní a satelitní montáže - opravy elektrotechniky.

Montáž, opravy: -elektroinstalace -chladicí zařízení -klimatizace -revize elektrického zařízení,

Elektro Linart nabízí služby jako revize elektro i školení elektro. Elektroinstalace zajišťujeme v lokalitě Praha, Kolín, Střední Čechy. Děláme elektroinstalace bytů, elektroinstalace domů, elektroinstalace hal apod. Dodáváme a montujeme topné kabely a topné infrapanely

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektroinstalační práce včetně revizí. Montáž rozvaděčů.

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Prodej, projekce, montáž, měření, revize: - přepěťové ochrany - elektrická zařízení - elektro.

Prodej, servis: -elektroinstalace, elektromontáže. Práce: -regulace a měření -vodoinstalace -topenářství. Maloobchod, oprava: -plynové spotřebiče -kotle -ohřívače -sporáky, ohřívače, topidla.

Certifikát ISO 9002. Služby: -elektroinstalace -revize elektrické instalace a hromosvodů -montáž elektrického vytápění -montáž hromosvodů.

Montáž, opravy a revize: -elektrických zařízení -hromosvody.

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...