Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Doprava: -nákladní: -tuzemská -auto AVIA. Půjčovna aut AVIA. Velkoobchod: -pivo. Řemeslo: -natěrač -instalatér -elektrikář -hromosvody. Zemědělské poradenství. Zprostředkování vymáhání pohledávek.

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Elektroservis, elektroinstalace. Oprava, servis: - domácí elektrospotřebiče.

Služby: -elektroprojekce, projektování elektroinstalací.

- Silnoproudé rozvody - Slaboproudé rozvody - Ochrana před účinky blesku - Ozvučovací systémy - Elektronické zabezpečovací a požární systémy-EZS a EPS - Kamerové systémy-CCTV - Projekce - Revize

Práce: - bourací - demontážní - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - malířské a natěračské - tapetářské - vodoinstalační - elektroinstalační - podlahářské - montáž dřevěných a plastových oken - sklenářské - likvidace stavebního odpadu - elektrorevize

Projektování elektrických zařízení.

Montáž, revize: -elektroinstalace -elektromontáže rodinných domů a průmyslových objektů.

INTEM spol. s r.o. nabízí: - výstavba vnějších, vnitřních metalických a optických telekomunikačních sítí.

Projekce a revize: -elektro -slaboproud -silnoproud -průmyslová televize CCTV -elektropožární signalizace EPS* -elektrozabezpečovací signalizace EZS* Poradenství: -píchací hodiny.

Stavební zámečnictví. Výroba: - gastro zařízení z nerezu ( stoly, dřezy, police ). Dodávka a servis: - gastro zařízení pro potravinářský provoz ( výrobny, řeznictví ) - nářezové stroje. Vodoinstalační práce: - opravy - instalace - dodávka - vodoinstalační materiál. Topenářské práce: - opravy - instalace - dodávka - ...

Průmyslová automatizace - realizace, dodávka, návrh řešení.

Provádění: - elektromontážní práce - dodávky a montáže plynových a elektrických kotlů. Prodej elektromateriálu a domácích spotřebičů.

Elektromontáže, servis: -slabo i silnoproudé elektromontáže počítačových sítí -zabezpečovací technika -požární signalizace -kamerové systémy -elektrorevize.

- prodej - elektro - elektroinstalační práce - zabezpečovací služby

Montáž, oprava: - elektrické a plynové zařízení.

Servis a opravy: - elektrické zařízení.

Slaboproudé a silnoproudé instalace a montáž optických sítí. Dodávky a montáž: -pobočkové telefonní ústředny -datové sítě -systémy strukturované kabeláže -elektrická požární signalizace -elektronická zabezpečovací signalizace -kamerové systémy (CCTV) -elektronické přístupové systémy -rozhlasová a ozvučovací zařízení.

Služby: - elektro revize - elektroinstalace, elektrikářské, elektroinstalační práce - montáž - autoalarmy - nízké napětí - oprava - hromosvody.

Autorizovaný stavitel. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -hromosvodářské včetně revize. Střecha na klíč.

Nabízí: -zřizování zabezpečovacích zařízení -zřizování telekomunikačních zařízení -výroba, montáže, opravy elektrických strojů a přístrojů -elektroinstalační práce -revize elektrických zařízení do 10 kV.

Oprava, servis, školení: - obchodní a technické váhy klasické i elektronické, tuzemské i zahraniční. Maloobchod, prodej: - digitální váhy. Elektroinstalační práce.