Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
-Výroba rozvaděčů nízkého napětí Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Služby: - vodoinstalace - topenářské - plynoinstalace - elektroinstalace - solární systémy.

Projekce, montáž a revize: - elektrické zařízení - hromosvody.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné ...

Nabízíme služby v oboru vodoinstalatérství, topení a plynoinstalace. V oboru topení provádíme též dodávku a montáž tepelných čerpadel včetně zajištění vrtů nebo plošných kolektorů. V oboru plynoinstalací provádíme veškeré rozvody NTL včetně domovních přípojek a revizí.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné ...

Elektrikáři Dobřan - provádíme elektromontáže, instalaci elektrických topných systémů, měření a regulaci, instalaci hromosvodů a osvětlení. Zajišťujeme revize a přihlášky k odběru elektrické energie.

Elektromontáže, montáže, instalace: -elektroinstalatérství, elektroinstalace: -silnoproudé -slaboproudé -zdravotechnika, zdravotechnické instalace (ZTI) -ústředbní topení a vytápění.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových ...

Stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce rodinných domů a bytů, stavby a rekonstrukce bytových jader. Sádrokartonářské, topenářské, instalatérské, malířské a natěračské práce. Elektroinstalace, fasády + zateplování, projekční činnost. Jsme registrovaní v programu zelená úsporám. Jsme schopni Vám pomoci s vyřízením hypotéky či úvěru.

Řemeslo: - elektrikář, opravy- rekontrukce- servis - instalatér, opravy- rekontrukce- servis - zámečník. Požární prevence. Údržba, oprava-komplexní: - domy, byty. Měřící a regulační technika.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Elektromontážní práce.

Dodávky, montáže, rekonstrukce, opravy: -ústřední topení, kotelny, strojovny -ZTI* vodovody, kanalizace -domovní a průmyslové plynovody včetně spotřebičů -elektrické zařízení včetně topení a spotřebičů. Dodávka, stavební činnost, práce: -HSV* (hlavní stavební výroba) -fasády -obklady -dlažby -tepelné izolace domů.

Stavební činnost-generální dodavatel průmyslových, inženýrských a občanských staveb. Novostavby, rekonstrukce, modernizace domu a jeho částí, půdní vestavby i půdní nástavby, zámečnická výroba, výroba stavebních armatur, výroba betonu, zámkové mrazuvzdorné dlažby, stavební elektro práce (silnoproud, slaboproud), výroba a doprava hašeného vápna, ...

Oprava : - akumulátory - elektroinstalace aut - brzdové systémy - ostatní opravy - spouštěče, alternátore, dynama - seřízení motoru, karburátoru, spotřeby paliva na zařízení PALTES JT 254 - elektrovybavení aut - geometrie kol - brzdy, nápravy, řízení - startovací autobaterie W-STYL včetně kontroly a seřízení nabíjení na ...

Záruční a pozáruční opravy, montáže, zapojení a prodej ohřívačů vody /boilery, průtokové ohřívače, elektrokotle atd./. Opravy domácích spotřebičů /vysavače, mikrovlnné trouby .../. Opravy zahradní techniky /sekačky, křovinořezy atd./. Dodávky a montáže elektrického vytápění - podlahové i přímotopné. Elektroinstalační práce.

Inteligentní, slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace.

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Revize - elektroinstalační, slaboproudé a silnoproudé práce - anténní rozvody TV Montáž - domácí telefony

Profesionální kutil. Hodinový manžel. Práce: -drobné opravy, instalace, montáže v domácnosti: -sestavení nábytku -zapojení spotřebičů apod.. Výroba: -z kovu - kovovýroba -ze dřeva - dřevovýroba.

Opravy, rekonstrukce střech, práce: - živičné krytiny NAIP - bezešvé krytiny - folie, zelené střechy - práce klempířské a pokrývačské Opravy, montáž, revize: - hromosvody. Stavební firma.

Elektroinstalace: - v novostavbách a rekontruovaných objektech - drobné opravy a rekontrukce elektrických rozvodů - rozvody TV, SAT - zabezpečovací systémy - domácí telefony a videotelefony - revize.