Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Práce: - elektromontáže - průmyslové, bytové, slaboproudé elektroinstalace - revize elektro - revize hromosvodů.

Montáž a opravy elektrických zařízení Instalace a opravy bytových a domovních rozvodů Poruchová služba NONSTOP

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -stavební materiály, stavebniny: -betonové výrobky a zahradní architektura -difuzní a porotěsné folie -hydroizolace -kanalizace -komíny, krytiny -obklady, dlažby -pletiva a ocelové výrobky -pojiva -sádrokartony -zateplovací systémy a maltové směsi -stavební ...

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Elektromontážní práce: - zařízení nízkého napětí - měření a regulace.

Stavební činnost - rekonstrukce domů - zednické práce - elektrikářské práce - instalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Činnost: - částečné i úplné rekonstrukce silnoproudých instalací - rekonstrukce slaboproudých rozvodů - elektroinstalace - revize

Elektroinstalační práce pro stroje a zařízení - průmyslová automatizace, řízení - inteligentní domovní a bytové instalace - revize.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických ...

Montáž, oprava, servis: - antény - satelitní přijímače

Práce: - elektromontáže - elektroinstalace - elektrikářské práce.

Elektroinstalace, revize elektro. Zabezpečovací systémy. Informační technologie. Centrální vysavače.

Elektroinstalační práce - přípojky nízkého napětí - projektování elektroinstalací - revize - havarijní služba. Provozovna: - adresa: nám. Na Lužinách 157/1, 155 00 Praha 5 - Stodůlky.

Řemeslo-elektrikář: -kompletní činnost v oboru elektro -průmyslové elektromontáže vysokého a nízkého napětí, slaboproud -meření a regulace -generální a střední opravy elektrických strojů automatických linek, jeřábů.

Služby - stavební projekce. Dodávka - kancelářské a obchodnící interiéry - vzduchotechnika, klimatizace a topení - obklady, dlažba. Činnost - elektroinstace - malířské práce - zednické práce - truhlářské práce - zámečnická výroba.

Služby - měření a regulace, výstavba kotelen - montáže: slaboproudé rozvody, kamerové systémy - podlahové vytápění. Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce.

Návrh a realizace zahrad. Květinářství - prodej květin - nám. Osvobození 43, 331 41 Kralovice, tel. 722 021 543 - Stará náves 39, 331 51 Kaznějov, tel. 728 659 437. Další činnost: - zednické práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce.

Procházka Elektro - slaboproudé i silnoproudé elektroinstalace - elektroinstalační práce.