Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Práce, řemeslo: - elektrikář - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Velkoobchod a maloobchod: - elektroinstalační materiál - lišty, kabely, rozvaděče, jističe, LED panely, svítidla, žárovky, ventilátory, bojlery, vypínače, zásuvky. Služby: - opravy a montáže elektroinstalací. Vytápění: - přímotopné konvektory Komplexní systém pro úsporné elektrické podlahové topení DEVI: - topné kabely DEVIsnow™ ...

Služby: - elektroservis - oprava, renovace bytové rozvaděče - drobné opravy el. zařízení - montáže telekomunikačních rozvodů včetně počítačových sítí

Práce: - elektřikářské - domovní elektroinstalace - počítačové sítě - montáž bezpečnostních kamer, požární signalizace.

Hodinnový manžel Řemesla, služby, opravy, servis - stěhování - natěračské práce - malířské práce - elektrikářské práce - úklidové práce - výpomoc v domácnosti - obkladačské práce - podlahářské práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zahradnické práce

Stavební činnost: - prodejní prostory - obchodní jednotky - komerční provozy - rekonstrukce - půdní vestavby - bourací práce - revize (voda, plyn, elektro)

Hlavní činností, kterou se zabývá stavební společnost Katrina Ros Group s.r.o., jsou rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Provádíme částečné i kompletní přestavby rodinných domů na klíč a zakázky realizujeme včetně kolaudace. Zajistíme Vám veškeré zednické práce, pokládku dlažby, obkladů, podlahové krytiny nebo montáž ...

Nabízíme tyto práce: - kompletní stavby rodinných domů na klíč vč. projektové dokumentace, územního plánu nebo povolení - rekonstrukce bytových jader i rodinných domů - fasádní a zateplovací systémy rodinných i panelových domů - sádrokartonové podhledy, příčky a půdní vestavby - pokládky obkladů a dlažeb - zemní práce ...

Stavby: -rekonstrukce objektů na klíč -plynofikace kotelen -rekonstrukce rozvodů elektro, včetně dodávky rozvaděčů. -stavební činnost. Řemeslo: -vodoinstalatér -klempíř -zámečník -zedník -tesař -topenář -elektromontér.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Služby: -projektování a inženýrská činnost v oblasti rozvodů a transformačních stanic všech napětí.

Služby v oblasti průmyslové automatizace - LED osvětlení - datové sítě - kamerové systémy pro strojové vidění - bezpečnost - elektroinstalace.

Služby: -montáže a opravy elektro instalace -montáže a opravy hromosvodů -montáže a opravy osvětlení -montáže a opravy topidel -elektrické topení, akumulační kamna -montáž antén, satelitů Humax. Prodej: -elektro velká bílá technika -elektro malé spotřebiče -elektro černá technika -televizory, hi-fi věže, videa, DVD, ...

Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - projekce. Výroba rozvaděčů.

Práce: - elektromontážní - montáž hromosvodů - vodoinstalatérské - topenářské - jádrové vrtání - montáž klimatizací, tepelných čerpadel - zemní práce (CAT 428B).

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize Prodej, montáž, instalace: - infratopení

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - montáž hromosvodů - měření a regulace v oblasti větrání, vytápění a chlazení.

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - elektromontáže - elektroinstalační práce silnoproudé i slaboproudé - návrhy a instalace zabezpečovacích systémů - revize.

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Činnost - montáž a revize elekro - revize elektroinstalací a hromosvodů - revize el. ručního nářadí a spotřebičů, el. strojů.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentních budov - kamerové systémy

Montáže, opravy, servis a revize: - bytových i nebytových elektroinstalací, zařízení, hromosvodů a elektrických strojů.

Služby: - projektování elektrických zařízení - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě (oblast elektrických distribučních sítí a rozvoden)