Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Služby: - montáže strukturovaných kabelových systému - montáže zabezpečovacích systémů DSC a kamerových CCTV

Montáž, opravy, revize: - hromosvody - hromosvodů Výškové práce.

Nabízím služby domácnostem i podnikům v oblasti revizí elektrických zařízení a projektování. Provádím jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru. Působím v oblasti okresu Jeseník. Více zde: http://www.revize-elektro-gatner.cz/

Výroba, montáž, prodej: - kovová, hliníková okna a dveře - plastová okna, dveře - elektroinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - stavebně zámečnické práce.

Pobočka Bruntál. Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrozařízení.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - elektroinstalační práce - voda, topení plyn, elektro.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - elektroinstalace - pronájem montážní plošiny

Práce: - elektroinstalace - zabezpečovací systémy - slaboproudé systémy

E-shop: - fotovoltaika - trafostanice - transformátory Elektroinstalace.

Práce: - silnoproudé, slaboproudé elektroinstalace - revize elektro.

Činnost: - revize elektroinstalací na objektech s nebezpečím výbuchu - revize hromosvodů, nářadí.

Činnost - správa a údržba nemovitostí - elektroinstalace - pozemní stavitelství.

Montáž, oprava, servis: - televizní antény - datové sítě - fotovoltaické systémy - zabezpečovací zařízení. Slaboproudé rozvody.

Suchá výstavba. Realizace, montáže: -sádrokartony -stropní podhledy -minerální podhledy -příčky, šikminy, předsazené stěny -izolace -půdní vestavby včetně vodo-topo, elektroinstalace a malířských prací.

Práce: - elektromontáže - projekce elektro - revize elektro.

Elektromontáže, elektromontážní práce - instalace a rekonstrukce metalické kabeláže pro počítačové sítě - strukturované kabeláže - návrhy a realizace světelných, zásuvkových okruhů.

Dodávka, prodej, instalace, servis: - transformátory (suché, olejové) - rozvaděče - trafostanice.

Práce, montáž: - elektroinstalace - hromosvody - televizní antény, rozvody - zabezpečovací systémy - fotovoltaické elektrárny.

Realizace: - inteligentní bydlení - systémy pro ovládání vytápění, ventilace, osvětlení, žaluzií, měření energií a zabezpečení objektu

Dodávka, montáž, realizace: - elektrické vedení 110 až 400 kV - montážní práce na vedení VVN

Zámečnictví - nástrojářství. Hodinový manžel - veškeré opravy, údržba, montáže.

Práce: -elektroinstalatérské. Montáž: -hromosvody. -anténní systémy. -elektroniské zabezpečovací systémy. -veřejné osvětlení. Elektrorevize.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem dřevem a řezivem. Jako jsou například: palubky podlahové, podkladové, terasovky, hoblovaná prkna, KVH stavební hranoly, střešní latě, střešní krovy, OSB desky, fošny, palivové dřevo, a další stavební řezivo. Dřevo a řezivo dodáváme ve standardních i individuálních rozměrech s ...

Nabízíme komplexní služby v oblasti elektromontážních prací. Naše služby: - revize elektrospotřebičů - projekční a elektromontážní práce - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé instalace, slaboproudy Rozvody nízkého a vysokého napětí - elektronických požárních a zabezpečovacích systémů - rozvody datové a rozvody ...

Nabízíme elektromontáže, opravy a údržbu vyhrazených elektrických zařízení, revize, měření regulace, zámečnické práce, přípravné práce pro stavby, zprostředkování služeb, inženýrská činnost v investiční výstavbě a poradenství v oblasti elektro.