Karel Hrabák
TES s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Montáž, opravy a revize: - elektroinstalace - hromosvody - systémy měření a regulace - elektrické topné systémy - veřejné osvětlení - zabezpečení objektů. Služby: - kompletní dodávky topných systémů - projekce - servis.

Elektromontážní práce: -silnoproudé rozvody -rozvody měření a regulace -kabelové rozvody -veřejné osvětlení -hromosvody -zavedení, opravy a rekonstrukce elektroinstalací -revize elektrických zařízení.

Dodávka, montáž, poradeství: - elektrické podlahové vytápění - topení - přímotopné konvektory - doplňky.

Stavební práce: -stavby na klíč -střechy, krovy -klempířské práce. Služby: -práce zednické, lešenářské, obkladačské, malířské, topenářské, instalatérské, pokrývačské, tesařské, zámečnické, elektrikářské.

Výroba, projektování: -slaboproudé rozváděče pro stavby, průmysl a technologie -revize elektrických zařízení bez omezení napětí.

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla a zářivkové trubice -přímotopná tělesa -elektrické nářadí - bojlery, rozvaděče (rozvodnice), jističe, chrániče, - bílá technika - plastové výrobky, aj. Služby: - elektromontážní práce – návrh, montáž, regulace jalové energie

Elektroinstalační práce: -hromosvody -revize elektro -osvětlení -podlahové vytápění DEVI -centrální vysavače SMART -elektroinstalace.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Elektomontážní činnost.

Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiály -kabely, lišty, stykače. Elektromontážní práce: -kompletní rozvody elektro pro bytové objekty, objekty občanské a průmyslové -rozvody slaboproudé, domovní zvonky -montáž, revize hromosvodů.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Montáž, opravy, údržba, revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Výroba: -sportovní potřeby -ultralehká letadla, doplňky z laminátů, kompozitů -helmy pro paragliding, lyžování, skeit.

Služby: -elektromontážní, elektroservisní a revizní práce -instalace hromosvodů, kamerových systémů, venkovního osvětlení a požární signalizace.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Lokalizace zemních kabelů, montáž hromosvodů, montáž veškerých kabelových rozvodů, inteligentní elektroinstalace, ochrana před bleskem a přepětím, podlahové nebo stropní vytápění, EZS elektronické zabezpečovací systémy. Dálkové ovládání topení přes telefon, PC, veškeré GSM ovládání a sledování objektů, anténní a satelitní rozvody. Rozvody pro ...

Služby: -provádění elektroinstalace bytových, občanských a průmyslových objektů -hardware a software pro kotelny, výměníky a vzduchotechniku. Měření a regulace: -kotelny, výměníkové stanice -vzduchotechnika. Montáž, servis, měření: -čidla, měřáky, r egulátory, servopohony -směšovací ventily, řídící systémy kotelen.

Služby: -opravy, montáže a revize elektroinstalací a hromosvodů -revize, opravy -rodinné domy, školy, firmy -zajišťování projektů elektroinstalací, osvětlení -vnitřní i venkovní elektroinstalace -tepelná čerpadla IVT -solární technika, vytápění, ohřev vody -akumulační nádrže -regulace tepelné energie -kanadská krbová kamna a ...

Služby-řemeslo: -elektroinstalace -elektroinstalační práce. Revize: -elektrické rozvody.

Služby: -ubytování v chatě a apartmánu. Montáž, opravy: -hromosvody.

Provádíme kompletní elektroinstalace od návrhu po realizaci. Tábor. Jihočeský kraj. Přepěťové ochrany, regulace topení, hromosvody, domácí telefony, videotelefony, strukturovaná kabeláž, protipožární a zabezpečovací systémy, centrální vysavače.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.