Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELPRO - DELICIA, a.s.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Projekce, obchod, prodej, inženýrink, montáž, revize, servis: -telekomunikace, sdělovací technika: -analogové, digitální, pobočkové ústředny, dodávka na klíč -faxy, telefonní přístroje, karetní a mincovní telefonní automaty -vnitřní rozvody telefonní, počítačové, signalizační: -strukturovaná kabeláž -optické, metalické kabely ...

Provádění bytových a průmyslových elektroinstalačních prací, montáže zabezpečovacích systémů, hromosvodů a domácích telefonů.

Elektromontážní práce Hromosvody Revize Dokončovací stavební práce Malířské a natěračské práce.

Projektová činnost ve výstavbě. Projekce slaboproudých zařízení (dále jen SLP), EPS a MaR pro všechny druhy objektů jako jsou.

KOMPLEXNÍ ČINNOST V OBLASTI ELEKTRO. Služby: -stavební a technický dozor při realizaci staveb -koordinace přípravy projektové dokumentace -organizace při výběrových řízení -kontrola u všech nákladů před realizací i v průběhu realizace projektu -výstavba fotovoltaických elektráren "na klíč" -měření termokamerou -měření elektrické ...

Elektromontážní práce, elektroinstalace rodinných i činžovních domů, revize elektrických zařízení.

Provádění, opravy a servis domovních, panelových i průmyslových elektroinstalací. Výroba elektrických zařízení a fotovoltaiky.

Revize: -hromosvody. Elektroinstalační práce.

Telekomunikační montáže. Elektromontáže, revize. Zabezpečovací systémy-EZS: -kódové klávesnice a zámky -malé střední, velké, radiové systémy EZS -kartové systémy vstupu a docházky -videodetekční systémy. Protipožární systémy EPS: -zhášecí zařízení -malé, střední a velké systémy. Audo-video systémy. Informační ...

Dodávka a montáž slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací do 400 V pro bytové domy, skladové i výrobní objekty ad.

Elektroinstalační práce, revize, silnoproudé elektromontáže.

Oprava: -elektromotorů, generátorů a transformátorů. Elektroinstalace.

Elektoinstalace slaboproud, silnoproud. Instalace hromosvodů. Revize.

Telekomunikace Bezpečnostní systémy Ostatní slaboproudé systémy Silnoproudé systémy.

Montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení: -elektroinstalační práce -oprava veřejného osvětlení, kostelů a historických objektů -revize elektrických zařízení a ručního nářadí -výroba elektrických rozvaděčů s certifikátem -práce s vysokozdvižnou plošinou do 14 m, pořez stromů, malování a natírání -pronájem ...

Opravy, montáže elektroinstalací.

Projekty elektro - silnoproud i slaboproud u bytových, občanských a průmyslových staveb. Projekty hromosvodů. Výpočty osvětlení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Vodoinstalatérství, topenářství. Voda, plyn, topení, elektro, komplexní dodávky.

Elektroinstalační práce a rozvody elektřiny v bytech a rodinných domech.

Služby, práce: -kompletní elektroinstalace -elektroinstalace -alarmy -kamerové systémy -rozvody TV/SAT -počítačové sítě -revize.

Elektroinstalace: -výstavba, rekonstrukce, čištění a oprava elektroinstalace, rodinný dům, panelový byt, provozovna…. -montáž, údržba a oprava elektroinstalace, slaboproudé rozvody (telefon, domácí telefon, televizní rozvody, datové rozvody atd.). Rekonstrukce elektroinstalace. Opravy a servis provádíme v celé oblasti Jižní Moravy.

Prodej, montáž, servis: -anténní, satelitní technika (ITA) -audio-video elektronika -společné televizní antény (STA) -GSM zabezpečovácí (EZS), informační a docházkové systémy -montáž internetových přípojek v bytových a panelových zástavbách.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení