Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELPRO - DELICIA, a.s.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Inženýrská činnost. Elektromontáže.

Zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy domovní telefony, přístupové systémy, požární signalizace, bytové rozvody. Servisní služby.

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Kompletní instalatérské práce. Spravíme Vám vše, co se týká vody, topení, plynu. Nabízíme Vám potřebné služby pro Váš dům - elektrikářské, zednické, sádrokartonářské, obkladačské, malířské i úklidové práce. Používáme kvalitní výrobky od renomovaných značek.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Prodej, montáže, údržba a opravy : -elektroinstalace -elektrozařízení -silnoproudá elektronika -měřící a regulační technika -zabezpečovací technika.

Stavební činnost: -občanské a bytové stavby -inženýrské a vodohospodářské stavby -partner programu POROTHER Dům. Práce: -vodo-topo-plyn -instalace -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -elektroinstalační (elektroinstalace). Výroba-elektrické rozvaděče -slaboproud, EPS, EZS.

Elektromontážní práce: -silnoproud do 1kW (bytové a průmyslové elektroinstalace, elektroinstalační práce) -slaboproudé rozvody (počítačové sítě, telefony, EPS, EZS) -hromosvody -měření a regulace. Výroba a prodej: -elektrické rozvaděče NN Prodej: -kapková závlaha -elektroinstalační materiál.

Elektroinstalace - elektromontážezprostředkování - revize Sádrokartonářské práce - obklady - dlažby - zednické práce Zajištění - vodoinstalační práce.

Provádíme elektroinstalační práce domů, bytů a nebytových prostorů, drobné opravy, montáže hromosvodů, zajištění plánů, návrhů, materiálu a revizí.

Stavební a zednické práce: -hrubá stavba -rekonstrukce domů a bytů -zateplení budov a fasád -obklady, dlažby -instalatérské, topenářské, elektroinstalatérské práce -klempířské, tesařské, pokryvačské, malířské práce -montáž sadrokartonu -bourací a výkopové práce -dodávka veškerých prací je na klíč -zajištění projektové dokumentace ...

Spolehlivý obchodní partner v oblastech: -slaboproudé i silnoproudé systémy -datové systémy a sítě -telekomunikace. Komplexní dodávky i do nejnáročnějších oblastí. Studie, projekt, realizace, revize, údržba, servis. Elektroinstalace, silnoproudá zařízení a rozvody Elektrická požární signalizace Bezpečnostní systémy Elektrická ...

Hodinový manžel - vrtání - šroubování - instalatérství - elektrikářství - malování - natěračství - stěhování.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál Elektroinstalační práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Silnoproudé i slaboproudé elektromontáže. Hromosvody - instalace.

Obkladačské a zednické práce: -rekonstrukce -vyzdívání bytová koupelnová jádra -možnost při spolupráci kompletní rekonstrukce včetne vodo-topo-plyn -elektřina -zajištění služeb.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče. Práce: - elektroinstalční - revize elektro.

Služby: -elektromontážní a elektroinstalační práce domovních a průmyslových rozvodů, opravy, údržbu -prodej elektro materiálu, montáž -prodej centrálních vysavačů HUSKY.

Silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvodyrevize a opravy - elektrické zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.