Karel Hrabák
TES s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalační práce - přípojky NNrevize - elektroinstalace Revize - hromosvody Přihlášky k odběru.

Natěračské práce Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Poskytování - finanční poradenství Výroba - kuchyně na míru Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - komerční prostory Stavba - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce.

Poradenství v oblasti elektro. Elektroinstalační práce - revize, opravy. Výroba: - regulátory.

Elektro poradenství Elektrorevize Astrologická činnost Školení všeho druhu

Prodej - pneumatiky -klempířské práce -lakýrnické práce -čištění - klimatizace -autoservis -pneuservis Prodej - vysavače BEAM, DOUVAC Elektroinstalační práce.

Elektroinstalační práce, montáž, servis: - telekomunikační zařízení. Telekomunikace.

Řemeslnické práce: - klempířské prvky - žlaby, svody, parapety - pozink, měď, titanzinek - tesařské - dřevěné stropy, dřevěné obklady palubkou, kotvení a stahování krovů - pokrývačské práce - betonové krytiny BRAMAC, KM, BETA, pálené krytiny TONDACH, nové střechy a rekonstrukce, chemické moření vazeb střech - zámečnické práce, v ...

Montáž - STA a SAT rozvody Dodávka elektromateriálu Zhotovení - rozvaděče Elektroinstalace - rekonstrukce a opravy stávajících instalací Montáž - hromosvody.

Elektromontážní činnost Montáž - hromosvody.

Prodej - elektroinstalační materiál, elektroinstalační práce.

Rekonstrukce koupelen, WC a bytových jader. Zámečnické práce, kovovýroba. Natěračské, malířské práce. Elektrikářské práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Zednické práce.

Stavební firma: - novostavby, vestavby a nástavby (podkroví a bytová jádra), - rekonstrukce domů a bytů - zemní práce, hrubé stavby - krovy, střechy, fasády - elektroinstalace, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení - obklady, dlažby, sanita - rychlé havarijní opravy.

Revize: - elektro - elektrická zařízení - pro kolaudace a zvýšení příkonů - hromosvody.

Satelitní spojení datové spojení Elektroinstalační práce.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Projekce - NN a VN Průmyslové elektromontáže NN a VN - stavební elektroinstalace.

Instalatérské práce Hodinový manžel Zámečnické práce Instalatérské práce.

Domácí kutil: - drobné opravy v domácnostech a kancelářích.

Revize, projekce - elektrické spotřebiče - elektrické sítě -elektroinstalační práce - hromosvody Měření intenzity osvětlení.

Výroba, instalace a opravy - elektronických zařízení.

Montáž, opravy, výchozí revize: - kompletní elektrická instalace, silnoproud, dům i činžovní (pasivní domy) - elektroinstalace, přepětˇové ochrany, hromosvody. - provádění elektroinstalací i v pasivních domech - kabelové rozvody v průmyslových provozech - slaboproud, nn rozvody do 1000V - elektrický vrátný, zabezpečení domu, objektu, ...

Výstavba, montáž, servis, údržba a opravy: - světelná signalizační zařízení (semafory) (SSZ) - realizace Dětských dopravních hřišť (DDH) - vjezdové a parkovací systémy. Elektroinstalační práce, elektroinstalace.

Montáž - kamerové systémy Elektroinstalační prácemontáž - elektroinstalace silnoproudé a slabouprodé Montáž - hromosvody Rekonstrukce - domy - byty.