Karel Hrabák
TES s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
THERMALCAM Služby: -elektrorevize -revize hromosvodů -měření termokamerou.

Řemeslo: -elektrikář. Oprava, servis, instalace: -elektrika -elektronická zařízení.

Elektromontáže, elektroinstalace, elektromontážní práce. Elektroinstalace, přípojky, hromosvody, rozvaděče, televize.

Montáž, servis a revize: -zabezpečovací systémy - ESZ, EPS, CCTV. Práce, projektování: -revize elektrických zařízení, hromosvodů, spotřebičů a nářadí. --elektrické zařízení a hromosvody -vyhotovení dokumentace skutečného provedení. Montáž, údržba a opravy: -elektrické zařízení.

Provádíme: -veškeré stavební práce -elektroinstalace -montáže hromosvodů -domovní telefony -zabezpečovací systémy -vodoinstalace -plynoinstalace -instalace topení a kotlů -opravy a zeteplování fasád -opravy sakrálních památek a historických budov.

Maloobchod: -elektro -elektroinstalační materiál.

Práce: -elektromontážní práce -montáž hromosvodů -opravy elektrického zařízení -práce ve výškách -prodej a kontrola OOP.

Činnost: -elektromontáže, elektroinstalace, elektroinstalatérské práce -elektromontážní, elektroinstalační práce, opravy elektronických zařízení -elektrotechnický materiál, díly a součásti, elektroinstalační příslušenství, rozvaděče, rozvodnice, skříně, vodiče rozvodů elektroinstalace -výroba rozvaděčů NN -montáž a opravy ...

Stavební činnost: -opravy, rekonstrukce, novostavby -obklady, dlažby -renovace bytová jádra -podřezání vlhkého zdiva -fasády -pokládání kanalizace -zateplení fasád -elektroinstalační práce -novostavby na klíč.

Instalace slaboproudých systémů: - zabezpečovací signalizace - požární signalizace - telefonní ústředny - kamerové systémy - docházkové systémy - obchůzkové systémy - ozvučovací systémy - strukturovaná kabeláž Subdodavatelsky: - výpočetní technika - anténní systémy. Fakturační adresa: -Ratíškovice 696 02, Sportovní 85.

Práce: -elektrotechnické -instalatérské -zednické -obkladačské -truhlářské -malířské.

Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových objektů -zateplení budov -rekonstrukce bytových jáder, střech -půdní vestavby a nádstavby -pokládka dlažby a renovace podlah -vodoinstalace, elektroinstalace -malby, nátěry -sanace, izolace objektů -bourací práce, demolice -opravy ...

SHZ - Sprinklerové zařízení je navrženo pro detekci a uhašení požáru v jeho počátečních fázích, nebo pro udržení požáru pod kontrolou. Ocelové konstrukce: -montáž ocelových konstrukcí - stožárů -ocelové žebříky -montáž technologických celků -montáž dopravníkových systémů -montáž těžkých ocelových konstrukcí -dodávka a montáž lehkých a ...

Revizní služby: -byty, domy a budovy -hromosvody -spotřebiče -průmyslové a svářecí stroje -zdravotnické přístroje.

Montáž, projekce, revize: -elektro -elektrotopné systémy.

Práce: -elektro -domovní, průmyslové elektrické instalace -hromosvody -přípojky za sítě JME -podlahové vytápění pod dlažbu.

Elektromontážní, elektroinstalační práce -revize elektřiny -elektrikář -domácí telefony -hromosvody -elektroinstalace průmyslová, bytová elektroinstalace

Služby, práce: -montáž silnoproudých el.zařízení -oprava a servis silnoproudých el.zařízení -revize silnoproudých el.zařízení.

Práce: -elektroinstalační -montážní plošiny

Výroba: - průmyslových a domovních rozvaděčů Práce: - elektroinstalační - elektromontážní

Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál. -elektrospotřebiče. Práce: -elektromontážní: -silnoproud, slaboproud. -revize, projekce elektro.

Provádíme služby v oblasti realizace elektromontážních prací od zhotovení projektu, zpracování variantních technických řešení přes realizaci díla až po zabezpečení servisu.

Práce: -elektro montáže a elektro revize instalací, přístrojů a zařízení -revize přístrojů a zařízení v kancelářích a firmách -elektro revize domovních instalací, bytových domů, bytů.