Karel Hrabák
TES s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Činnost: - projekce, realizace - vzduchotechnika, odvod tepla a kouře - klimatizace a chlazení - vytápění, zdravotechnika - elektro.

Dodávka, montáž, servis: - náhradní díly UPS - motorgenerátory. Služby: - elektromontážní práce - rozvody NN v průmyslových a komerčních objektech - revize elektro - projektová dokumentace - zápůjčky náhradních zdrojů (DA a UPS).

Práce: -elektrorevize -revize elektrických zařízení VN, NN -revize trafostanic, rozvoden vrchních a kabelových vedení -revize elektro rozvaděčů, revize hromosvodů, revize elektrospotřebičů, revize elektroinstalací -elektro revize provedeme v průmyslovém sektoru, pro státní instituce, hotely, zdravotnické zařízení, školy, školky, rekreační ...

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Elektroinstalace: -montáž -revize. -alarmy -přípojky Opravy elektrických strojů, přístrojů -centrální vysavač -zabezpečovací systémy -osvětlení.

Služby: -elektroinstalační práce -elektroinstalace -hromosvody -elektrické topení -půdní vestavby, příčky a podhledy ze sádrokartonu -montáže sádrokartonářské -rekonstrukce objektů -opravy bytových jader.

Stavby na klíč Klempířství, pokrývačství, teasřství sádrokartony, zateplování, voda, topení, plyn obklady, dlažby interier exterier elektroinstalace, hromosvody, revize veškeré stavební práce vč.dodávky materiálu

Činnost, dodávka: - elektroinstalace - ochrana objektů - ochrana IT - výpočetní technika.

Nabízíme: - dodávky slaboproudých zařízení. Naše služby: - realizace LAN sítí - silnoproudá a slaboproudá elektromontáž - elektronická požární signalizace (EPS) a Elektronické zabezpečovací systémy (EZS).

Organizace a komplexní zajišťění účasti firem na výstavách a veletrzích v ČR i zahraničí: -návrhy a realizace expozic podle požadavků a na klíč -doprava materiálu i exponátů -zajištění ubytování na místě.

Činnost: - realizace fotovoltaických elektráren - instalace slaboproud, silnoproud.

Výroba, služby: -rozvod elektrické energie -elektroinstalace -automatizace a řízení -slaboproudé systémy a přenos dat -elektrické a elektronické přístroje -rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace -spínače, měření, přípojnicové, rozvody, UPS, PLC -stykače, pohony, kabeláž, zabezpečovací systémy.

Oprava, servis, revize: - plynové zařízení - elektrické zařízení. Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - čištění kotlů. Záruční a pozáruční servis a oprava: - kotle DAKON, DESTILA, THERMONA, KARMA.

Činnost: - slaboproudé a silnoproudé instalace - měření a regulace - integrace řízení technologií v budovách - energetické úspory - dobíjecí stanice pro elektromobily Služby: - správa budov - technické projekty - poradenství a analýza - technický dozor - energetický management.

Činnost: - správa daňového účetnictví - zapojení PC, elektrospotřebičů.

Elektroinstalace, revize, opravy zařízení, demolice, zemní práce

Elektromontážní práce, elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Nabídka elektroinstalačních prací v rodinných domech a bytech

Revize, montáž elektrických zařízení, instalací, strojů, přístrojů, spotřebičů, nářadí a hromosvodů do 1000 V v prostoru normálním i s nebezpečím výbuchu. Opravy a montáž elektrických strojů a zařízení.

Výroba,instalace,opravy,servis,montáž: -elektrické stroje a přístroje -elektroinstalační,elektromontážní práce RD a drobných provozoven -domovní telefony,videotelefony,zvonky -elektrických topení -hromosvody -slaboproudé rozvody -revize elektro -výroba a montáž rozvaděče,rozvaděčů -svítidla,svítidlo a vypínače různých typů a ...

Centrála:Hovorany - elektroinstalace včetně projekce a revize.

Služby: -hodinový manžel -drobné opravy, montáže.

Elektroinstalační práce: -elektroinstalace -hromosvody -domácí telefony -zabezpečovací a kamerové systémy -domácí a průmyslová chlazení.

Společnost je certifikována ISO 9001:2001. Projekt, dodávky na klíč, montáže, elektroinstalace, telekomunikace: -zabezpečení zařízení budov, objektů, hal -EZS elektronická zabezpečení signalizace -EPS elektrická požární signalizace -zafukování optických kabelů, trubek a mikrotrubiček -svařování optických kabelů -přeložky ...

Řemeslnické práce: -instalatérské a topenářské -elektro a stavební - kompletní dodávky -údržba bytového fondu.