Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELPRO - DELICIA, a.s.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Opravy, montáže elektroinstalací.

Projekty elektro - silnoproud i slaboproud u bytových, občanských a průmyslových staveb. Projekty hromosvodů. Výpočty osvětlení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Vodoinstalatérství, topenářství. Voda, plyn, topení, elektro, komplexní dodávky.

Elektroinstalační práce a rozvody elektřiny v bytech a rodinných domech.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Inženýrská činnost. Elektromontáže.

Zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy domovní telefony, přístupové systémy, požární signalizace, bytové rozvody. Servisní služby.

Kompletní instalatérské práce. Spravíme Vám vše, co se týká vody, topení, plynu. Nabízíme Vám potřebné služby pro Váš dům - elektrikářské, zednické, sádrokartonářské, obkladačské, malířské i úklidové práce. Používáme kvalitní výrobky od renomovaných značek.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Elektroinstalace - elektromontážezprostředkování - revize Sádrokartonářské práce - obklady - dlažby - zednické práce Zajištění - vodoinstalační práce.

Hodinový manžel - vrtání - šroubování - instalatérství - elektrikářství - malování - natěračství - stěhování.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Silnoproudé i slaboproudé elektromontáže. Hromosvody - instalace.

Silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvodyrevize a opravy - elektrické zařízení.

Prodej a montáž - kamerové systémy - zabezpečovací ochrany - domovní telefony - požární ochrany - antény - anténní a satelitní technika Elektroinstalace a elektrorozvaděče pro domácnosti a podniky. Rozvody a zprovoznění - domácí sítě (ethernet).

Stavební firma: - výstavba rodinné domy - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - pokládka obkladů a dlažeb - sádrokartony - instalatérské, elektrikářské práce - zednické práce, zedník.

Prodej, montáž - zabezpečovací zařízení. Opravy - elektronické obvody.

Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody Servis - elektrické zařízení (do 1000 V). Montáž - centrální vysavače ELEKTROLUX.

Opravy - elektrospotřebiče, elektromontážní práce, elektroinstalace. Opravy - elektronářadí.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...