Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o.
Ing. Miroslav Kadrnožka

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Společnost Union Trade Service, s.r.o. se zabývá kompletní činností v oblasti elektroinstalačních, plynařských a topenářských prací. Samozřejmostí je také servis průmyslových, bytových a komerčních budov. Provádí topenářské práce, vodoinstalace, rozvody plynu a tlakového vzduchu a montáž podlahového vytápění.
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Výroba, montáž, servis: - kamerové systémy - kompletní slaboproudé rozvody - optické sítě - EZS-elektronická zabezpečovací signalizace - EPS-elektronická požární signalizace - digitální záznamy.

Rekonstrukce domů a bytů. Výstavba domů. Práce: - zednické - instalatérské - malířské - elektroinstalační - zemní. Oblast působení - Ostrava, Bohumín, Karviná, Frýdek, Orlová, Dětmarovice.

Revize elektrických zařízení. Elektroinstalační práce. Montáž, demontáž: - hromosvody - přípojky.

Traper Elektro s.r.o. Ostrava provádí elektroinstalační práce a služby. Montáž, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení - plynová zařízení - revize nízkého a vysokého napětí, elektrických spotřebičů. Výroba, instalace, opravy: - elektrické stroje a přístroje - elektronické a telekomunikační zařízení. Projekty, ...

Elektroinstalace: - slaboproud - hromosvody - EZS - revize. Podlahové vytápění. Dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - konstrukční systémy - videotelefony - domácí telefony.

Montáž, instalace, oprava, servis: -elektroinstalace -hromosvody. Řemeslnické práce: -elektroinstalatérské (elektrikář).

Elektromontážní práce. Projekce elektro. Dodávky, prodej: - elektromateriál - komponenty pro venkovní osvětlení. Realizace stavebních a průmyslových elektroinstalací.

Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Elektroinstalace, revize zabezpečovacích, kamerových systémů.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Hodinový manžel: - údržba domů a bytů. Montáž bezpečnostních prvků. Výměna a montáž lustry, vypínače, LED osvětlení, zásuvky, garnyže, posuvné dveře, poličky, dřezy, umývadla, toalety, pisoáry, baterie, splachovače, sprchy, … Podlahové vytápění. Malování pokojů. Pokládáni koberců. Vrtání do betonu. A mnoho dalšího viz můj web. Ostrava a okolí.

Návrhy a realizace interiérů: - kuchyňské linky - atypický nábytek - elektroinstalace.

Elektroinstalace. Elektronické, elektrotechnické systémy. Instalace kamerového systému.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje - dorozumívací technika. Elektromontážní práce, revize.

Revize elektroinstalací. Elektroinstalace. Elektro revize hromosvodů. Revize elektro nářadí, spotřebičů, svářeček. Montáž přípojek nn., chráničů, přepěťových ochran.

Zateplování rodinných domů. Montáž sádrokartonu. Elektroinstalace. Základové desky domů.

Oblasti působnosti firmy: - silnoproudé elektroinstalace do 1000 V - řízení typu-logického, regulačního - vizualizace, diagnostika - sběr dat, monitoring - digitalizace-starší výkresová dokumentace - analýza systému řízení technologie - elektro projekce: -silové a ovládací obvody -návrhy-rozváděče -ovládací pulty -kabelové rozvody.

Služby - vývoj hardwaru a softwaru. Dodávka, montáž, projekce: - zabezpečovací zařízení - silnoproudá a sdělovací technika - počítačové a řídící systémy.

Elektro revize do 1000 V i na výškových budovách, věžích, komínech. Elektro revize hromosvodů. Výškové práce. Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky nebo vrtulníku. Čištění prosklených ploch a obkladů budov. Opravy střech na kostelích a jiných výškových budovách.

Komplexní elektroinstalace domů, bytů, administrativních a průmyslových budov: - datové sítě - zabezpečovací, kamerové a docházkové systémy.

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Projekce, oprava, servis, montáž: - kabelové rozvody - společné, individuální a satelitní antény, satelity. Měření signálu.