Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o.
Ing. Miroslav Kadrnožka

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Společnost Union Trade Service, s.r.o. se zabývá kompletní činností v oblasti elektroinstalačních, plynařských a topenářských prací. Samozřejmostí je také servis průmyslových, bytových a komerčních budov. Provádí topenářské práce, vodoinstalace, rozvody plynu a tlakového vzduchu a montáž podlahového vytápění.
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektroinstalace, revize zabezpečovacích, kamerových systémů.

Elektromontážní a instalační práce.

Pokrývačství, pokrývačské práce: - střechy, používáme veškeré střešní krytiny. Klempířství, klempířské práce: - montáž hromosvodů - revize hromosvodů. Tesařství, tesařské práce. Stavebně truhlářské práce: - pergoly - altány - dřevostavby - palubky - dřevěné obklady. Půdní vestavby. Zednické práce.

Meření, regulace v průmyslových aplikacích. Domovní a průmyslové elektroinstalace. Výroba, revize: - rozvaděče.

Dodávka, revize: - silnoproudé elektroinstalace (RD, byty, kanceláře, průmyslové objekty) - slaboproudé instalace (domácí audio a video telefony, instalace rozvodů satelitních, telefonních a datových sítí). Montáž: - hromosvody.

Stavební práce: - zateplování - rekonstrukce balkónů a lodžií, bytových jader - montáž sádrokartonu, garážových vrat - výměna oken a dveří - elektroistalační, topenářské, vodoinstalatérské práce.

Elektrické zařízení: - revize - montáž.

Služby: - elektroinstalace.

Výroba, revize: - rozvaděče.

Elektroinstalace. Revize.

Elektroinstalační práce: - elektrikář.

Stavební a obchodní firma: - kompletní dodávky staveb - stavby na klíč, novostavby - bytové a rodinné domy - haly - altány, zahradní domky - garáže - penziony, restaurace, hotely - rekonstrukce objektů - půdní vestavby - sádrokartony - ocelové konstrukce - elektroinstalace - vodoinstalace - zámečnické práce. Bufet U ...

Zednické práce. Stavební práce. Fasádní práce. Interiéry. Sádrokartóny. Výstavba rodinných domů na klíč. Řemeslo: - intalatér - topenář - elektrikář - podlahář - obkladač.

Montáž, oprava, údržba: -elektrická zařízení. Elektroinstalační práce.

Elektromontážní práce. Montáž hromosvodů. Revize - elektro.

Elektromontážní práce - přípojky inženýrských sítí elektro Přípojky inženýrských sítí voda - kanalizace

Elektroinstalační práce Výroba - rozvaděče

Montáž - elektrická zařízení Elektroinstalační práce Montáž, servis a revize - hromosvody Servis a revize - elektrická zařízení