Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o.
Ing. Miroslav Kadrnožka

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Společnost Union Trade Service, s.r.o. se zabývá kompletní činností v oblasti elektroinstalačních, plynařských a topenářských prací. Samozřejmostí je také servis průmyslových, bytových a komerčních budov. Provádí topenářské práce, vodoinstalace, rozvody plynu a tlakového vzduchu a montáž podlahového vytápění.
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektromontážní práce na stavbách, rekonstrukce, oprava rozvoden 6-400kV. Montážní středisko: -Vinařického 15, Ostrava-Přívoz, 70200 -tel.:596136802.

Výroba: -kabelů, vodičů a lamel -galvanických článků a baterií -rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky některých elektrických zařízení.

Řemeslo: -instalatér. Havarijní služba: -nonstop -voda -topení -plyn -elektro instalace.

Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení: - provádění revizí elektrických rozvodů - servisní činnost. Realizace: - zakázky v rozsahu kanceláří - bytů - zdravotnických zařízení - rozvody elektroinstalace.

Protivýbuchová ochrana. Zpracování dokumentace o ochraně před výbuchem. Provádění elektro revizí v prostředích s nebezpečím výbuchu. Měření úniků hořlavých prachů, plynů a par kapalin. Posouzení požárního nebezpečí.

Rozvod tepla. Realitní činnost: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí-byty, nebytové prostory. Správa a údržba nemovitostí. Řemeslo: -zedník -topenář -elektrikář -montáž, oprava, údržba, revize: -elektro.

Řemeslo: -instalatér -voda, topení, plyn. Revize: -plyn, elektro, komíny, netradiční zdroje tepelné energie. Stavební a výkopové práce.

Oprava, montáž, servis: - elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče. - gastronomické zařízení - elektro ohřevy průmyslového potrubí topnými kabely. Revize elektro.

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce: - staveb - bytových jader. Zateplování a půdní vestavby. Práce: - obklady, dlažby - malířské práce - elektroinstalace.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize: - silnoproudé elektroinstalace - datové sítě - elektrické zabezpečovací signalizace, požární signalizace - uzavřené televizní okruhy - systémy kontroly a evidence vstupu - ozvučovací a dorozumívací systémy. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader, koupelen a WC - obkladačské, dlaždičské, vodoinstalatérské, elektroinstalační práce - revize elektro. Výroba - nábytek na míru. Interiéry na klíč - kanceláře, obchody.

Komplexní stavební činnost: - rekonstrukce - interiéry - řemeslo - elektrikář, instalatér, malíř - individuální stavební úpravy, návrhy - vestavěné skříně, kuchyňské linky - havarijní služba - stavební, instalatér, elektrikář - podlahové krytiny - plovoucí podlahy, koberce. Kompletní rekonstrukce bytů a rodinných domků.

Elektromontážní práce: - venkovní, vnitřní rozvody. Elektro projekce, revize. Montáž: - hromosvody - bezpečnostní systémy. Silnoproud. Slaboproud.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, revitalizace, zateplování bytových a rodinných domů - tesařské, pokrývačské a klempířské práce - ploché, šikmé střechy - výměna oken. Elektroinstalace: - silnoproudá, slaboproudá - inteligentní - automatizace budov - MaR. Zelená úsporám.

Činnost: - projektová, technická, inženýrská. Stavby-průmyslové. Návrh a realizace inženýrských prací. Stavební a elektro projekce.

Elektroinstalační práce: - kompletní elektroinstalace budov - rekonstrukce starých elektroinstalací - výroba - rozvaděče. - revize elektro. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy - detektory plynů.

Elektroinstalace. Hromosvody. Montáž: - automatické pohony pro venkovní brány, garáže - elektronické zabezpečovací systémy pro firmy a rodinné domy.

Realizace: - počítačové sítě ČR. Dodávka: - slaboproudé kabeláže a systémy - stavební slaboproud. Poradenská činnost a konzultace. Projektová činnost pro všechny stupně dokumentace. Inženýrská činnost. Dodávka zařízení a komponent. Servis.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - termoregulační systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární signalizace EPS - kamerové systémy CCTV. Práce: - elektromontážní, elektroinstalační.

Projektování, projekce, : - elektrické zařízení. Výroba, instalace: - elektrické stroje a přístroje. Obchodní činnost: - prodej polovodičových relé a regulátorů PID.

Elektroslužby. Elektroinstalační práce. Hromosvody - oprava, revize, montáž. Revize: - elektrická zařízení.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Elektromontáže, elektromontážní práce. Výroba: - elektromotory, generátory, transformátory - elektrická rozvodná, řídící a spínací zařízení. Montáž hromosvodů. Sídlo firmy: - Jana Maluchy 227/103, Ostrava - Dubina.