Karel Hrabák
TES s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Projekce, montáž, oprava, servis, údržba: - elektrická zařízení - vyhrazená elektrická zařízení bez omezení napětí s nebezpečím výbuchu. Revize: - elektrická zařízení, hromosvody, objektů třídy A, B, C. Zprostředkovatelská činnost.

Montáž, oprava, údržba, revize: - elektrické zařízení - hromosvody. Práce: - elektroinstalační - elektrikářské - elektromontážní. Vedení účetnictví: - jednoduché - podvojné - účetní poradenství.

Stavební firma: - plynofikace, tesařské konstrukce, elektro-silnoproud, slaboproud - projekční činnost - stavby, písek, beton - autodoprava - výroba eurooken a balkónových dveří. Stavební závody: * STAZ 01 Lanškroun: Nádražní 819 563 01 Lanškroun * STAZ 02 Vysoké Mýto: Pod nádražím 324 566 01 Vysoké Mýto * STAZ 03 ...

Provádíme montáže elektro silno, slaboproud, projekty, revize, hromosvody, počítačové rozvody, anténí rozvody zabezpečení EZS, fotovoltaické panely, elektrické vytápění ploch a okapů

Nabízíme Vám: - kompletní služby v oblasti realizace elektromontážních prací od zhotovení projektu - zpracování variantních technických řešení přes realizaci díla až po zabezpečení servisu. - komplexní dodávky silnoproudých a slaboproudých technologií - rekonstrukce elektroinstalace domů, bytů, kanceláří atd. - ...

Montáž: - domovní instalace, rekonstrukce: - kuchyň, koupelna - průmyslové instalace - hromosvody. Opravy: - elektro. Služby: - revize nářadí a spotřebičů. Prodej: - elektrické nářadí - náhradní díly a příslušenství.

Montáže, údržba a revize: - vyhrazená elektrická zařízení do napětí 1000 V a hromosvodů - vyhrazených elektrických rozvodů a zařízení do napětí 1 kV. Montáž, údržba, servis, revize: - průmyslové stroje a zařízení specializace na obuvnické stroje -kabelové rozvody, rozvaděče nízkého napětí - svítidla – osvětlení pracovišť, hal, ...

Montáž, práce: - elektromontážní - elektro.

Montáž, práce: - elektromontáže -elektro - elektrické.

Prodej, dodávka, montáž: - topení vytápění elektrické - kotle pouze elektrické !!! - panely kabely topné - satelity antény tv - satelitní přijímače UPC. Montáž: - antény TV televizní, SAT satelitní - rozvody ALCAD. Elektroinstalační práce, projekt, revize: - instalace elektro všeho druhu - opravy elektroinstalace - ...

Obchodní činnost. Práce: - elektromontážní - montáž - přímotopné konvektory a kotle - nastřelování - kotevní technika - satelitní a televizní rozvody. Prodej: - chladící zařízení-prosklené vitríny a mrazící boxy - osvětlovací technika pro interiéry - elektrocentrály - přímotopné vytápěcí panely - satelitní komplety a ...

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů, bleskosvodů - výroba rozvaděčů NN a MaR. Maloobchod, prodej: - elektromateriál.

Provádíme montáže elektrických a elektronických zařízení. Rekonstrukce a nová elektroinstalace v domech, bytech a průmyslových oběktech. Montáže TV a SAT. Zabezpečovací zařízení.

Projekce, revize, montáž: -elektroinstalace -rozvaděče. -přezkoušení z vyhlášky 50/78 Sb.

Instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - elektromontážní práce - průmyslová a domovní elektroinstalace - montáž, údržba, oprava, servis: - telekomunikační zařízení - kamerové systémy - počítačové sítě - digitální televize - slaboproudé technologie.

Revize: - elektrická zařízení.

Činnost: - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - montáž měřidel - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Stavební firma, práce: - zednické - sádrokartonářské - obklady, dlažba, zámková dlažby - rekonstrukce bytů a domů - bourací práce - vodoinstalatérské práce - elektromontážní práce včetně revize a přihlášky.

Výroba, montáž, instalace, opravy a revize elektronických a elektrických zařízení. Elektrické rozvody. Výroba rozhlasových a televizních vysílačů a přístrojů pro drátovou telefonii a telegrafii. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba,instalace,oprava,servis: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Montáž,oprava,servis,údržba: -vyhrazená elektrická zařízení. Spojovací a upevňovací materiály z oceli,nerezi,mosazi a umělé hmoty.

- Silnoproudé rozvody - Slaboproudé rozvody - Ochrana před účinky blesku - Ozvučovací systémy - Elektronické zabezpečovací a požární systémy-EZS a EPS - Kamerové systémy-CCTV - Projekce - Revize

- prodej - elektro - elektroinstalační práce - zabezpečovací služby