Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Společnost Union Trade Service, s.r.o. se zabývá kompletní činností v oblasti elektroinstalačních, plynařských a topenářských prací. Samozřejmostí je také servis průmyslových, bytových a komerčních budov. Provádí topenářské práce, vodoinstalace, rozvody plynu a tlakového vzduchu a montáž podlahového vytápění.
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Velko i maloobchodní prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, světelné zdroje -kabely -rozvaděče -nářadí -ventilátory -boilery, průtokové ohřívače -trubky, lišty, chrániče a kabelové žlaby. Montáž elektrických rozvodů.

Rekonstrukce bytů, domů: -demontáž, odvoz a likvidace stavájících zařízení a suti -vyzdění nových stěn systémem Ytong -elektroinstalace -vodoinstalace ( teplá, studená voda + odpad ) -montáž vany, wc, umyvadla, vodovodních baterijí, kohoutů -obklady, dlažby -štukování -výměna dveří, zárubní -malby stěn a stropů -nové laminátové ...

Elektro-montážní firma. Služby: -elektromontážní práce -osvětlení interiéry, veřejné -montáž hromosvody průmyslové a domovní instalace. Zemní práce: -stroje CAT -řezání, vrtání betonových stěn dia montážní technikou.

Elektroslužby: -montáž, opravy, instalace NN -kabelové rozvody -hromosvody -revize. Montáž: -elektrické topení, vytápění -domovní telefony. Přihlášky k odběru elektricé energie.

Prodej, servis a montáž: -elektronika -televize TV -satelity -videorekordéry -radiopříjímače -magnetofony -mikrovlnné trouby -autorádia -průmyslová elektronika. Revize: -elektrických zařízení -hromosvodů. Montáž: -elektroinstalací -zabezpečovacích zařízení do aut, objektů.

Práce: -elektromontážní -všechny typy elektroinstalací NN -opravy, revize elektroinstalace -regulace.

Servis a služby pro velkoodběratele: -regulace odběru, procesorové regulátory řady HMP -kompenzační rozvaděče kompenzace, dodávka a montáž, repase a úpravy -montáž a úpravy odběrných míst VO, MO -služby energetika -revize.

Montáž, opravy a revize: - vyhrazená elektrická zařízení.

Elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - inteligentní elektroinstalace

Služby: -veškeré elektroinstalační práce.

Elektromontáže, elektroopravy: -bytová a průmyslová elektroinstalace. Projekce, opravy, revize, provádění periodických revizí včetně sledování termínů a následné odstranění závad: -elektrická zařízení -hromosvody. Prodej a montáž vytápění, topení: -přímotopné i akumulační elektrické -podlahové -regulace vytápění a ...

Telekomunikační montáže. Práce: -montáž telekomunikačních sítí a sítí NN -zemní práce minirypadlem -řezání betonu i asfaltu -podvrty, protlaky komunikací.

Elektroinstalační práce: -kompletní dodávky, revize a přihlášky -přípojky NN -úpravy el.rozvaděčů -elektrické vytápění, topení.

Práce: -elektrikářské -stavební -zámkové dlažby -fasády -oplocení.

Elektroinstalace: Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba a opravy ostatních účelových strojů.

Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektrikářské.

Kompletní elektrikářské práce. Montáže, opravy: -elektroinstalace.

Služby: - stavba rodinných domů - kompletní stavební rekonstrukce - dlažby a obklady - tesařské práce - elektrikářské práce - instalatérské, topenářské práce - fasády, zateplení, izolace

Práce: -elektromontážní NN**, VN** -zemní. Měření, regulace, projekce, revize: -elektro. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -hromosvody.

Činnost: - projektování elektrických zařízení

Revize: -elektrozařízení -hromosvody. Údržba a opravy: -elektrická zařízení. Služby: -nastřelování hřebů do betonu -přihlášky na elektroměry.

- elektrikář - prodej, servis, montáž, revize - domácí spotřebiče.