Karel Hrabák
TES s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Kompletní rekonstrukce: -bytová jádra -byty a nebytové prostory. Práce: -zednické -obkladačské. Instalace: -elektro a vodoinstalace.

Kompletní stavební práce v lokalitě Zlínský kraj Rekonstrukce, přestavby a revitalizace Stavby na klíč -veškeré stavební práce -sádrokartony -koupelny na klíč -domy na klíč -elektroinstalace -zateplení, zateplování domů -rekonstrukce -práce bagrem -terénní páce

Společnost ELMIS CZ, s.r.o. nabízí kompletní elektroinstalační práce a dodávky silnoproudu i slaboproudu. Zaměřujeme se na realizace elektroinstalací převážně pro obchodní centra, výrobní haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme také servisní práce v oboru elektro, záruční i pozáruční servis a zajišťujeme i revize. Dále se zabýváme výrobou a ...

Elektroinstalační práce. Plynoinstalace. Topenářské práce Vodoinstalace.

Dodávka, montáž, instalace, oprava: - detekce a hašení GreCon - požární signalizace - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace. Pro výrobní a průmyslové podniky.

Výroba, instalace, opravy: -elektrických strojů a přístrojů -elektronických a telekomunikačních zařízení. Montáže, servis, projekční a revizní činnost v oblasti: -průmyslových rozvodů -slaboproudu a silnoproudu -inteligentních systémů řízení budov -měření a regulace.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Firma ELPAS mont, s.r.o., která sídlí v Kroměříži, se zabývá montáží domovních a bytových elektroinstalací. Zajišťujeme také prodej a instalaci infratopení PION. Mimo jiné také instalujeme zabezpečovací, kamerové a počítačové systémy. Působíme zejména v okolí Kroměříže a Přerova, ovšem zpracujeme i zakázky z oblasti Olomouce, Prostějova, Zlína, ...

Služby: - instalace, údržba a správa datových a televizních sítí - výstavba a rekonstrukce společných televizních antén (STA) - instalace příjmu TV (DVB-T, DVB-S) v rodinných domech - instalace a nastavení koncových zařízení (DVB-S přijímače, TV přijímače, set top boxy, dekódovací moduly, dekódovací karty) - instalace domovních zvonků, ...

Elektromontážní práce: - silnoproud - průmyslové, bytové a domovní elektroinstalace, strukturovaná kabeláž, osvětlení - slaboproud - kamerové systémy, zabezpečovací systémy. Revize elektro.

Elektroinstalace. Silnoproud, slaboproud. Revize. Opravy stávajích instalací.

Kompletní servis, montáže, revize hromosvodů: - projekce, projektování hromosvodů. - konzultace a cenové nabídky zdarma.

Dodávka, montáže, instalace, revize: -silnoproudé elektromontáže, elektroinstalace -přípojky k RD a podnikatelským objektům -rozvody VN, NN -kompenzační rozvaděče. Realizace, rekonstrukce: -veřejné osvětlení -trafostanice. Oprava, revize: -transformátory VN, NN Projekce elektro.

Průmyslová automatizace. Robotické aplikace. Projekční činnost v oblasti: -TZB, hromosvodů, elektroinstalace, osvětlení, inteligentních budov. Projekce elektropneumatických systémů, MaR, automatizace.

Prodej a servis svářecí techniky - svařovací stroje MIG/MAG, MMA invertory - elektroinstalace.

Elektroinstalace. Montáže hromosvodů. Silnoproudé elektromontáže. Návrhy, instalace vnitřního osvětlení

Člen společenství IMOS invest s.r.o. . Služby: -MaR* měření a regulace -průmyslová automatizace -monitoring přehrad, tunelů aj. staveb -dálkové přenosy -dálkový monitoring a řízení po síti Internet -řídící systémy na bázi PLC i IPC. Elektromontáže.

Elektromontáže pro rodinné domy: - silnoproudé elektroinstalace - inteligentní elektroinstalace - hromosvody.

Komplexní elektromontážní služby: - elektromontáže - od návrhu, přes zpracování projektu až po samotnou realizaci.

Práce. -elektromontážní, elektromontáže -elektroinstalační, elektroinstalace -elektrikář. Oprava, rekonstrukce: -silnoproudé, slaboproudé rozvody: -novostavby, provozovny, výrobní haly.

Fotovoltaické elektrárny. Provádění návrhů a realizace systémů. Elektromontáže, silnoproudé instalace. Hromosvody - návrhy, realizace, opravy. Revize elektrických zařízení.

Stavební činnost. Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Revize: - elektro. Voda, topení, plyn: - výměníkové stavnice - plynové kotelny - plynoinstalace, plynové kotelny. Doprava: - vnitrostátní nákladní.

Montáž, opravy, údržba: - elektroinstalace - hromosvody - přípojky NN. Revize. Smluvní partner ČEZ: - elektrické topné systémy FÉNIX. Prodej: - železářství - spojovací materiál - zahradnické nářadí. Železářství - prodejna Tel.: 775 626 975 E-mail: obchod@elektroluis.cz Pionýrská 495 756 61 Rožnov pod ...

Elektroinstalační práce - silnoproud, slaboproud. Práce se zdvihací plošinou MP14.