Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Služby: -hydrogeologické průzkumné vrty -vrtané studny -monitorovací vrty -vrty pro tepelná čerpadla -vrtání v nesoudržném materiálu -předpažování zemních vrtů -vyhledání vhodných míst pro zhotovení zemního vrtu -geologické činnost.

Geodetické práce ve výstavbě a katastru, geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, dokumentace staveb, účelové mapy a projektové podklady.

Geometrické plány, vytyčování hranic pozemků i staveb, polohopis a výškopis pro projekt a další služby v oblasti geodézie a katastru nemovitostí.

MD geodet Geodetické služby: -geometrické plány na zaměření staveb -oddělení části parcel pro*majetkové převody -vytyčení vlastnických a neznatelných hranic -mapové podklady pro novou výstavbu.

Geodézie. Práce: -geodetické -kartografické.

Komplexní geologický, geotechnický a geofyzikální průzkum.

Realitní kancelář: -prodej a koupě nemovitostí -znalecké posudky staveb a pozemků -správa nemovitostí -oceňování nemovitostí a podniků -poradenství -privatizace bytového fondu -bezplatné zveřejnění v síti internet -geodetické práce.

Práce: - geodetické - kartografické - důlní měření - hlavní důlní měřič.

Komplexní práce v katastru nemovitostí, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování staveb ke kolaudaci a vytyčování pozemků.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Geodezie. Geodetická činnost: -geometrické plány -zaměřování staveb -rozdělování parcel, pozemku.

Služby: -geometrické plány pro zápis do katastru nemovitostí -vytyčování vlastnických hranic -polohopisné a výškopisné zaměření pro projektovou dokumentaci -vytyčování budov a inženýrských sítí -zaměřování skutečného provedení staveb -zaměření jeřábových drah -sledování vodorovných a svislých posunů ...

Práce: -geodetické -kartografické -provádění veřejných dražeb -investiční činnost. Realitní kancelář.

Služby: -inženýrsko-geologický průzkum radonu -hydrogeologie-vodovody -znalecká činnost v oboru hydrogeologie -vrtané studny.

Provádíme: - zemní práce - geodetická činnost - rekonstruke, realizace staveb.

Provádění, projekce: -geologické práce, průzkumy.

Projekční a geodetická kancelář.

Průzkum: -inženýrsko-geologický -hydrogeologický. Práce: -strojní vrtání studní s délkou nad 30 metrů a vrty s délkou nad 30 metrů -geologické -svářečské -truhlářské. Kovoobrábění. Činnost: -zprostředkovatelská. Opravy, servis: -automobily, motorová vozidla.