Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Komplexní práce v katastru nemovitostí, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování staveb ke kolaudaci a vytyčování pozemků.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Geodezie. Geodetická činnost: -geometrické plány -zaměřování staveb -rozdělování parcel, pozemku.

Služby: -geometrické plány pro zápis do katastru nemovitostí -vytyčování vlastnických hranic -polohopisné a výškopisné zaměření pro projektovou dokumentaci -vytyčování budov a inženýrských sítí -zaměřování skutečného provedení staveb -zaměření jeřábových drah -sledování vodorovných a svislých posunů ...

Práce: -geodetické -kartografické -provádění veřejných dražeb -investiční činnost. Realitní kancelář.

Služby: -inženýrsko-geologický průzkum radonu -hydrogeologie-vodovody -znalecká činnost v oboru hydrogeologie -vrtané studny.

Provádíme: - zemní práce - geodetická činnost - rekonstruke, realizace staveb.

Provádění, projekce: -geologické práce, průzkumy.

Projekční a geodetická kancelář.

Průzkum: -inženýrsko-geologický -hydrogeologický. Práce: -strojní vrtání studní s délkou nad 30 metrů a vrty s délkou nad 30 metrů -geologické -svářečské -truhlářské. Kovoobrábění. Činnost: -zprostředkovatelská. Opravy, servis: -automobily, motorová vozidla.

Činnost: -zeměměřičská -projektová -poskytování sw.

Práce: -geodetické. -kartografické.

Výkon zeměměřičských činností. Zabýváme se komplexní činností v oboru geodetických služeb, zejména v Plzeňském kraji. Služby katastru nemovitostí. Práce pro stavební a projekční oblast.

Geodézie. Geodetické práce: -práce v katastru nemovitostí -dělení pozemků -zaměřování staveb pro zápis do KN -zaměřování rozestavěných staveb pro získání hypotéky -pro vyznačení věcného břemene, -vytyčení vlastnických hranic -vyměřování pozemků pro stavbu -pozemkové úpravy. Inženýrská geodézie: -dokumentace skutečného ...

Činnost: - geodetické práce - digitální mapové podklady - 3D modely terénu.

Inženýrská geodezie: - vytyčování staveb - měření jeřábových drah - výpočty kabatur - účelové mapování - důlně měřičská činnost.

Naše kancelář nabízí níže uvedené služby v oblasti zeměměřických prací pro soukromé osoby, podnikatelskou sféru, obce a státní správu.