Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Služby-řemeslo: -strojní vrtání studní, podvrty -vrty pro tepelná čerpadla -inženýrskogeologický a hydrogeologický průzkum -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí srojů a výbušnin -speciální trhací práce a destrukce -hloubkové zakládání staveb včetně ...

Geodetické práce. Geometrické plány, veškerá činnost geodeta na stavbách.

Geodézie Pardubice s.r.o. zajišťuje v katastru nemovitostí: - geometrické plány pro rozdělení pozemku (jako součást smluv o převodu nemovitostí, případně jako podklad pro vydání kolaudačního rozhodnutí jiných staveb než budov) - geometrické plány pro vyznačení věcného břemene na části pozemku - geometrické plány pro vyznačení budovy (jako ...

Geodetická činnost: - zpracovávání geodetického měření - počítačové zpracování do formy map v systémech Autocad, Microstation - rozkreslování mapy, propojování map - zaměření, geodetické práce - stavby, hypermarkety, sítě pro Telecom, plynovody.

Služby v oblasti geodézie. Geodetické služby. Sídlo firmy: - Třinec - Lyžbice, Beskydská 794.

Nabízíme geodetické práce - geometrické plány pro zaměření staveb, rozdělení pozemků, vytyčení hranic, polohopisné a výškopisné měření, měření přípojek inženýrských sítí, pasporty staveb.

Nabízíme geodetické práce - geometrické plány pro zaměření staveb, rozdělení pozemků, vytyčení hranic, polohopisné a výškopisné měření, měření přípojek inženýrských sítí, pasporty staveb.

Geodetické práce: - technické mapy měst, obcí závodů - mapové podklady pro projektanty - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků. Prodej: - nivelační přístroje - theodolity - totální stanice SOKKIA - laserové přístroje - stativy, měřičské latě, pásma.

Služby: -geodetické -zaměřování a vyhotovování geometrických plánů (zaměřování staveb ke kolaudaci -oddělování pozemků ap.) -vytyčovací práce, zejména pak vytyčování hranic pozemků.

Služby: -geologická činnost v oboru inženýrské geologie -proutkař.

Sanace. Odpady. Ekologie. Inženýrská geologie a geotechnika, hydrogeologie, sanace zemin a podzemní vody. Konzultační služby. Odpadové hospodářství.

Dílčí i komplexní dodávky: -inženýrská geodézie -grafické informační systémy -pozemkové úpravy -geodetické práce.

Činnost: - inženýrsko - geologické a hydrogeologické průzkumy - vyhledávání zdrojů podzemní vody - hydrodynamické zkoušky (čerpací zkoušky, zasakovací zkoušky) - odborné hydrogeologické posudky - vrtné a studnařské práce ( komplexní dodávky ) - průzkumy znečištění zemin a podzemních vod - měření radonu v půdním podloží a ve ...

VODNÍ ZDROJE a.s. – vznikly transformací bývalého národního podniku Vodní zdroje, který byl založen již v roce 1957. Služby: - budování a údržba zdrojů podzemích vod - vodárenství - sanační práce. Jako jedna z mála firem provádíme (nikoliv pouze zajišťujeme) celé spektrum: - hydrogeologických - ekologických - geologických - ...

Veškeré geodetické práce: -geometrické plány -vytyčení hranice pozemků -geodetická měření pro projekty -zeměměřické práce ve stavebnictví. Geodetické práce ve stavebnictví: -zaměření skutečného provedení staveb.

Provádí: - vrtané studny - vyhledávání pramene vody - kompletace studny včetně zapojení do objektu - studny - prohlubování, čištění - anylýza vody - úprava vody - odstranění radonu z vody Provedení: - hydrogeologické posudky a projektová dokumentace pro stavební povolení - vrtané piloty Vrtné práce: - horizontální ...

Služby: -geodetické práce -zeměměřičské práce.