Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Práce, činnost: - zeměměřičská - kartografická (geodezie).

Geodetické a zeměměřické práce: - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány - mapové podklady Geodetické práce ve stavebnictví a strojírenství.

Služby: - geologické práce - sanace a průzkumy zemin a vod - likvidaci odpadů

Práce: - geodetické - kartografické - zeměměřičské.

Geodetické a kartografické práce: - zpracování geometrických plánů pro parcelaci územních celků - zpracování geometrických plánů dokončených staveb - zpracování podkladů pro projekty - vyhotovování mapových děl - zpracování majetkoprávních elaborátů k územnímu řízení - zpracování vytyčovacích výkresů koordinačních situací - ...

Geodetická a kartografická kancelář. Práce: -geodetické -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -účelové mapy -mapové podklady pro projektování.

Nabízíme: -geologické práce -průzkumy a sanace, průzkumné, sanační -geologický průzkum -dekontaminační plochy, plocha -čištění kontaminované materiály a zeminy, kontaminovaná zemina -biodegradace kontaminovaných zemin, vod IN SITU -hodnocení nebezpečných odpadů, nebezpečné odpady -ekologické práce, ekologie, průzkum, ...

Zeměměřičství. Geodetické služby: - veškeré zeměměřičské práce - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - smlouvy pro vklad do katastru nemovitostí.

Naše firma se zabývá: -Mapové podklady a databáze: -vektorové mapy -rastrové mapy -tištěné mapy -Softwarová řešení -Gis a vektorizace -Digitální kartografii -Plány měst s čísly popisnými pro obecní a městské úřady nebo venkovní informační tabule.

Vodohospodářské stavby: Hlavní oblasti činnosti: -vodní hospodářství -průmyslové a energetické stavby -pozemní stavby -podzemní stavby, tunely a štoly -inženýrské sítě -stavby odpadového hospodářství -technologické vybavení staveb. Hlavní obory činnosti: -inženýring -projektování -posuzování vlivu na životní prostředí ...

Geodetická kancelář: - provádění geodetických a kartografických prací - geometrické plány.

Práce: - zeměměřičské, kartografické.

Geodetické služby: - inženýrská geodezie: - vytyčování staveb, inženýrských sítí - zaměřování staveb, inženýrských sítí - podklady pro projekty. Prodej: - měřicí přístroje.

Geodézie. Provádíme: - geometrické plány - vytyčování pozemků - identifikace parcel - historické majetky měst a obcí - inženýrská činnost.

Ekologie, supervize, matematické modelování, GIS, systém evidence kontaminovaných míst programování, databázové a webové aplikace Geologie: - ložisková geologie rud a nerud - hydrogeologie - výpočty zásob surovin - právní servis pro těžbu

Provádíme veškeré geodetické práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -vytyčování staveb -zaměřování polohopisných a výškopisných plánů -zaměřování inženýrských sítí.

VODNÍ ZDROJE a.s., – vznikly transformací bývalého národního podniku Vodní zdroje, který byl založen již v roce 1957. Navazujeme na úspěšnou dlouholetou tradici v oblasti budování a údržby zdrojů podzemích vod, vodárenství a sanačních prací.

Geodetické práce. Geometrické plány. Vytyčování hranic pozemků. Digitalizace map*. Měření polohopisu a výškopisu. Práce se systémem GPS*. Prodej: -geodetické přístroje -měřící pásma a vodováhy -totální stanice -nivelační přístroje -dálkoměry -laserové přístroje -kompletní příslušenství. Servis přístrojů SOKKIA a ZEISS.

Služby: - kompletní nabídka geodetických a zeměměřičských prací - vytýčení hranic parcely nebo rozdělení parcely - zaměření podélného a příčného profilu parcely - zaměření inženýrských sítí - zaměření a zanesení hotové stavby do katastrálních map pro vyjmutí pozemku pod stavbou z pozemkového fondu a udělení parcelního čísla.

Geodetické práce: -inženýrská geodézie -geometrické plány -pozemkové úpravy -informační technologie -programování systém MICROSTATION.