Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Stavební posouzení objektů Zaměření stavby Projektová dokumentace Energetické audity Zajištění financování (vyřízení překlenovacího úvěru a pod.)

Telekomunikační služby, informační a databázové systémy či internetové aplikace.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Geodézie. Práce: -geodetické. -zeměměřičské.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Geodetické práce - vytyčení hranic pozemku - vyznačení věcného břemene, rozestavěné budovy, budov - doplnění katastru o pozemek - vedení dosud ve zjednodušené evidenci - rozdělení pozemku.

Poskytujeme produkty a služby především v těchto oblastech: hardware, software, automatizace, robotika, kybernetika.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Výstavba bytových i nebytových objektů na klíč. Zednické, obkladačské, instalatérské, malířské, natěračské a truhlářské práce.

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Zpracování stavebních rozpočtů, položkových výkazů výměr, soupisů prací a cenových nabídek.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.

Poskytování služeb v oblasti inženýrské geodézie. Nabízíme zhotovení geometrických plánů, podkladů pro projekty. Vytyčování hranic včetně poradenství.

Hydrogeologie, ekologie, sanace. Práce, služby, průzkum, projekce -související s ochranou podzemních vod a horninového prostředí -řešení sanace znečištění. Komplexní služby v oboru: -hydrogeologie -hydrochemie. Vyjádření k odběrům a vypouštění vod. Kontrola nepropustnosti jímek a nádrží.

Veškeré geodetické a zeměměřické práce, činnost, služby. Geodézie v katastru, geodet. Geodezie ve stavebnictví, investiční výstavbě. Mapy a mapové podklady. Zpracování, projektování pozemkových úprav, pozemkové úpravy. Vyhotovení geometrických plánů, geometrické plány(rozdělení, vyměřování pozemků, pozemek, zaměření staveb, nemovitosti, ...

Finanční poradenství, realitní činnost, pojištění nemovitostí. Zpracování dat a oprava sítí, nahlížení do katastru nemovitosti. Geodetické práce.Geodet. Vyhotovení, zhotovení geometrických plánů, geometrické plány: -rozdělení pozemku -změnu hranice pozemku -vyznačení budovy nebo změny jejího vnějšího obvodu -doplnění katastru o ...

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Služby: - hydrogeologický průzkum prostých a minerálních vod včetně její ochrany - poradenství v oboru balených vod.

Geodetické práce: -speciální geodetické práce, zkušenosti s výstavbou železničních koridorů a dálnic i v zahraničí. Geometrické plány: -zaměření staveb, dělení parcel, věcná břemena -vytýčení hranic -realizace pozemkových úprav. Jiné zeměměřické práce: -polohopis, výškopis, sedání staveb, zaměření inženýrských sítí, ...