Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů, rodinné domy. Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérské práce, zateplení budovy, fasády. Realizace omítek, omítky. Betonáže.

Prins. Stavební činnost, poradenství: - izolace a sanace zdiva - vlhkostní průzkumy - hydroizolace nerezovými plechy - podřezání zdiva řetězovou pilou - tlakové i beztlakové chemické injektáže.

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - pozemní stavby - inženýrské stavby. Připojení na inženýrské sítě. Práce: - veškeré stavební práce od A - Z - přípravné stavební práce - tepelné izolace - zateplení budovy, fasády - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky, podhledy. Dodávka stavebního ...

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce a opravy bytů a domů: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování fasád -sádrokarton -malby a nátěry -obklady a dlažby -kompletní rekonstrukce.

Stylová restaurace U zlaté hvězdy nabízí: - stravování - obědy, menu (dva druhy jídel), večeře - klasickou kuchyní - pizzerie, pizza - celkový počet míst - 100 - salonek, počet míst - 25 - možnost pořádání rodinných a firemních akcí. Sportovní vyžití: - bowlingové centrum s klimatizací.

Provádíme malířské a tapetářské práce, dekorativní úpravy stěn, jako jsou benátské štuky, lazury, patiny, strukturální omítky, imitace kamene a kovů, zateplování, povrchové úpravy a nátěry fasád, montáž sádrokartonů a minerálních podhledů.

Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské -údržba, rekonstrukce střech Montáž izolace: -proti vodě, hydroizolace -radonu -ropné produkty -nátěry živičných střech -zateplování plášťů budov. Výroba: -klempířské prvky. Montáž: -střešní okna, oken VELUX. Montáž foliových systémů: -PVC* fólie FATRAFOL, SIKA, ALKOR. Práce s ...

Služby v oblasti stavebnictví, převážně při zateplení domů. Registrace v programu Zelená úsporám. Realizace: - bytové stavby - průmyslové stavby.

Zaměřujeme se na rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč, na rekonstrukce bytů, rodinných domů a půldomků včetně zateplování fasád a střech. Realizujeme půdní vestavby, nástavby a přístavby. Působíme ve Zlíně a v okolních městech.

Firma ARKONA - izol.s.r.o. je izolatérská společnost, specializující se na kompletní dodávku i opravu plochých střech a stavebních izolací.

Izolace staveb. Hydroizolační systémy. Zajištění tesařských prací a hromosvodů.

Klempířské práce, izolační a hydroizolační práce.

Hydroizolace staveb svařovanou PVC folií.

Návrhy a realizace: - izolace: - tepelné - zvukové - protipožární.

Zateplovací práce - zateplování rodinných domů

Zateplování budov Montáž - sádrokarton - minerální a lamelové podhledy Kompletní stavební činnost Půdní vestavby - přestavby bytových jader

- Montáž sádrokartonových konstrukcí - sádrokartonové, hliníkové a minerální podhledy - kompletní rekonstrukce interiérů - půdní vestavby - výměny bytových jáder včetně demontáže - tepelné izolace - bourací práce - zateplování - elektroinstalace - kompletní zednické a tesařské práce.

Realizujeme zateplení střech a fasád. Rekonstrukce a zateplení panelových, rodinných i bytových domů. Stavební práce, stavební firma.

Stavební firma RAPANT Stavba, výstavba, rekonstrukce, demolice, odstraňování: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy. Komplexní stavební práce: -hrubé stavby -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra, bytových jader -podkroví -koupelny, koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, ...

Prodej - fasádní barvy, izolační materiály. Zateplování budov. Prodej - stavební materiál, sádrokartonářské práce.

Služby: -střešní, zemní, terasové izolace -jímky a bazénová izolace -sanace střešních plášťů -fólie-montáž systémů na klíč -modifikované a živičné pásy -bezplatná poradenská činnost -technické posouzení, návrhy a projekty střešních konstrukcí -revize a montáž hromosvodů -montáže ocelových hal a konstrukcí. Katalog: -asfaltové výrobky, ...

-Přípravné práce pro stavby -zateplaní fasád domů

Hydroizolace. Hydroizolace staveb a sanace vlhkého zdiva: Staré stavby: -horizontální utěsnění zdiva proti vzlínající vlhkosti -plošná izolace z minerální těsnící stěrky. Nové stavby: -stěrkové izolace z modifikovaných živic bez obsahu rozpouštědel, roztíratelné -stěrkové izolace minerální ze speciálních cementů ...

Zednictví. Tepelné a zvukové izolace.