Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Stavební činnost: - výstavba rodiných domů - rekonstrukce budov - pokrývačské a klempířské práce - zateplování objektů a fasád - pokládání obkladů a dlažeb. Rekonstrukce: - panelové balkóny, lodžie a terasy v systému Schonox.

Práce: - tesařské - pokrývačské, klempířské - sádrokartonářské Montáž střešních oken Pokládka folií pro bazény, zahradní jezírka a střešní konstrukce nejenom plochých střech. Výroba pergol a zahradních domků.

Vodotěsné a tepelné nástřiky pěnou PUR: - ploché střechy, stěny, stropy - vlnité a trapézové krytiny, plechové ocelokolny - vrata - nádrže, vany, zásobníky, venkovní (zahradní) bazény - přepravní prostory a nádrže užitkových vozidel - nádrže pro požární vozidla. Lití a výroba z pěny PUR: - vypěnění prostorů (lodních) - vypěnění ...

Služby: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stříhání, ohýbání plechů, plechy -rekonstrukce střecha, střechy. VŠE PRO STŘECHY - STŘECHY NA KLÍČ - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - hydroizolace a tepelné izolace balkonů a střech - montáže střešních oken - možnost využití klempířské dílný ( ohýbání plechu do 6m ...

Výroba a prodej: -silikonové a disperzní barvy -ušlechtilé omítky. Práce: -nátěry fasád, interiérů -montáž zateplovacích systémů a sádrokartonu.

Stavební firma: - bytová, občanská, průmyslová výstavba - rekonstrukce - zateplování.

Veškeré zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -komunikace -odbahňování -dekontaminace zeminy -bazény, jímky, studny -bourací práce -betonáže -základové desky -hrubé stavby -zateplování budov -zámková dlažba.

Prodej a pokládka: -obklady a dlažba -rekonstrukce objektů -štukové omítky -zateplení fasád -zámková dlažba -kamenné podezdívky-ploty.

Veškeré zednické a obkladačské práce: -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -stavby rodinných domů.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Pozemní stavitelství. Výstavba a rekonstrukce domů. Zateplování objektů.

Dodávka, montáž, prodej, sklad: -tepelná a zvuková, akustická izolace - montáž sádrokartonového systému KNAUF, RIGIPS, ISOVER - tepelná izolace CLIMATIZER PLUS - montáž střešní okna, okno VELUX - řešení interiérů na klíč - půdní vestavby a nástavby - dodávka a montáž minerálních podhledů THERMATEX a ARMSTRONG - zateplení fasád pomocí ...

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce průmyslových, stavebních a bytových objektů - zateplování - revitalizace bytových domů - zakázkové stolařství.

Izolace střech, hydroizolace bazénů, rybníků.

Stavební firma: - zateplovací systémy - sanace vad panelové výstavby - stěrkové omítky - stavební práce.

Pokrývačské a klempířské práce, montáže střešních oken. Klempíř, pokrývač, práce na střeše, střecha, střechy. Izolace střech: -izolace, izolování proti vodě a zemní vlhkosti. Protiradonová izolace. Montáž odvětrávacích hlavic. Montáž střešních oken, okna, okno.

Stavební práce: -strojní omítky -zateplovací systémy -lité podlahy -zednické práce.

Dodávky na klíč, montáž, opravy, rekonstrukce: -klempířské práce a výroba klempířských prvků z materiálů měď, titanzinek, pozink, hliník -střešní systémy ONDULINE, LINDAB, ISOLA, RANILA -betonové tašky KM BETA, BRAMAC -pálené tašky TONDACH -střešní šindele ISOLA, IKO, TOPIK, CRC -lehké prosvětlovací střešní krytiny MACROLUX, MARVEC, ...

Architektura, projekce, design. Pozemní a inženýrské stavitelství . Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Stavby, montáž, izolace: - polystyrenové tepelněizolační a zvukoizolační panely - nejteplejší polystyrenové stropy. Stavebniny: - tepelně izolační stavební materiály - obvodové zdivo - stropní, střešní a zateplovací ...

Služby: -prodej zateplovacích systémů -kontaktní zateplení fasád -zednické práce aj.

Izolace, sanace, stavební chemie, odvodnění: -izolace proti vlhkosti -nové i renovace -kompletní sanační systémy -odstraňování vlhkosti -řešení teras, balkonů -reprofilace betonových konstrukcí, jímek -průmyslové podlahy. Stavební, projekční a obchodní činnost. Sanační práce a rekonstrukce, poradenství v oblasti izolačních ...

Foukaná izolace minerální vatou ISOVER, ROTAFLEX a PUR GRANULATE TIPUREN .Vhodná pro starší RD i novostavby, průmyslových, zemědělských objektů. Zateplení střech, stropů, stěn . Velká úspora nákladů na vytápění, rychlá návratnost investice.

Prodej, dodávka: -solární technika.. Realizace: -izolace foliemi PVC a PE: -střechy, jezírka, bazény, skládky TKO, jímky -solární kolektory -zateplovací systémy. Konstrukce a zajištění výroby: -jednoúčelové, speciální stroje a zařízení na úrovni patentů -alternativní energetika.

Poskytujeme: - pokrývačské práce - zateplení a hydroizolace plochých střech - zemní práce - vodovodní a kanalizační přípojky - svařování PE horkým tělesem na tupo ve stroji-trubky dn 315 PE.