Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Výroba: -sádrokartonářské, zateplovací a izolatérské práce.

Stavební a realizační činnost: - sanační omítky - sanace lodžií, balkónů a teras - tesařská práce - klempířská práce - rekonstrukce bytových jader - energetické audity. Inženýrská činnost. Půjčování fasádního lešení včetně montáže.

Kompletní střešní konstrukce, dřevěné domy - střechy na klíč, opravy krovů, pokrývačské, tesařské, klempířské práce, střešní okna, nadkrovní tepelné izolace. Nabízíme roubenky, roubené stavby, dřevostavby, rodinné dřevěné domy a chaty, altány, pergoly, garážová stání…. Provádíme zateplování střech, půdní vestavby, rekonstrukce podkroví. Dodávky a ...

Provádění izolací a staveb v systému jakosti ISO 9001:2000, enviromentální ISO 14001:2004; bezpečnost OHSAS 18001:1999 a 18001:2008 Realizace: -pozemní stavby, novostavby a rekonstrukce -rodinné domy, hrubé stavby i na klíč -zateplení fasád: - bytové panelové domy, RD -polystyren -minerální vata -program panel, revitalizace ...

Kompletní stavební činnost: - zakládaní staveb - hydroizolace - zateplování objektů - vnitřní a venkovní omítky - malířské práce - obklady a dlažby - podlahářské práce - elektroinstalace, topenářské práce - projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví.

Pokládka zámkové dlažby Opravy a zateplování fasád. Realizace základových desek. Prodej: - suchý písek na zásyp zámkové dlažby.

Montáž: -sádrokarton -tepelná a zvuková izolace -montované a zateplovací fasády -půdní vestavby.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Práce: - izolační - klempířské - pokrývačské.

Stavebnictví: -novostavby -rekonstrukce -vnitřní i venkovní práce -zednické práce -zateplení. Truhlářství: -vyhotovení nábytku na míru -obložení -dřevotříska i masiv -kuchyně na zakázku -dřevěné ploty -pergoly. Zámecké fitcentrum: -solárium -sauna -posilovna -masáže -doplňky stravy, bylinné čaje.

Firma Stopterm se zabývá komplexní činností v oblasti tepelných izolací budov a snižování spotřeby tepla na vytápění. Naše služby nabízíme vlastníkům nemovitostí, investorům staveb, ale i projektantům a stavebním firmám. Jen správně navržené a provedené tepelné izolace zaručují jejich správnou funkci a dlouhodobou životnost.

Provádím hydroizolace staveb, přípravné a dokončovací stavební práce a specializované stavební činnosti.

Služby: - montáže příček, předsazených stěn, stropů a podlah - montáže minerálních podhledů - kompletní zhotovení půdních vestaveb včetně zateplení - opláštění trámů

Střechy, výškové práce: - nátěry střešních konstrukcí - montáž střešních oken - pokrývačské práce - pevné krytiny, eternit, asfaltové šindele, památkářské práce aj. - klempířské práce - opravy komínů - tesařské práce - montáž krovů a veškeré šalunky - izolace - tlakové hydroizolace, veškeré systémy plochých střech a zateplení ...

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

FOUKANÁ IZOLACE, TEPELNÁ IZOLACE, AKUSTICKÁ IZOLACE, ODVĚTRÁVANÁ FASÁDA

Výškové práce: - nátěry střech a konstrukcí - nátěry fasád - zateplování budov - střechy, komíny.

Zajišťujeme: - práce tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické, obkladačské, sádrokartonářské - zateplováním budov.

Stavební práce: -hydroizolace, izolace -trvalé odvlhčování zdí, zdiva (vnitřní i vnější) a budov (i fasády) -vhodné i pro historické a památkově chráněné budovy -systém vysoušení zdiva "K2000" -sanační omítky HYDROMENT -údržba staveb, testování a měření. Provozovna: -Nerudova 63 535 01 Přelouč tel./fax: 466958935; 605156045

Sanace betonových konstrukcí. Provádění průmyslových podlah. Stěrkové i těžké izolace podlah, nádraží, jímek. Betonové podlahy. Stavebnictví. Hydroizolace.

Stavební práce: - základy rodinných domů - hydroizolace - realizace stropních konstrukcí - fasády rodinných domů.

Provádíme: -izolační práce - sádrokartony - půdní vestavby.

Prodej a dovoz zateplovacích systémů a tepelné izolace. Zateplení fasád na klíč včetně lešení. Stavba rodinných domů. Nabídka plastových oken.

Zednické, obkladačské prace, zateplováni budov, rodinné domky na klič. Topenářské, vodoinstalaterské prace.