Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Práce: - tesařské, tesařství - izolatérské, izolatérství, izolace - pokrývačské, pokrývačství.

Zednické a obkladačské práce. Celkové rekonstrukce domů a bytů včetně dodávky materiálu. Kalkulace ZDARMA !!! Obklady a dlažby. Zámkové dlažby. Zateplovací fasády. Kvelbení sklepů A mnoho jiných zednických a obkladačských prací. DOVOZ MATERIÁLU DO 20KM. ZDARMA!!!!!

Izolace v nízkoenergetických a pasivních domech, hliněné omítky, ozeleněné střechy, návrh a design budov

Firma se zabývá prodejem a montáží plastových oken, parapetů, sítí a žaluzií.Dále veškerou stavební činností od rekonstrukcí bytů a domů, zateplení až po stavby domů na klíč.Dále obkladačské práce, pokládka plovoucích podlah, sádro kartony.Okna dodáváme do 14 pracovních dnů od podepsání smlouvy.

Práce: - izolace vlhkého zdiva podřezáváním - tlakové a netlakové injektáže - izolace spodní stavby - izolace podlah - izolace teras, balkónů a nádrží.

Prodej, dodávka, realizace: - plastová okna a dveře - dřevěná okna EUROOKNA a dveře. Práce, řemeslo: - zateplování budov.

Práce: - montáž sádrokartonu - renovace bytu - půdní vestavby - speciální omítky - zateplení budov - malířské práce

Služby: - realizace zavěšených provětraných fasád - prodej fasádních materiálů - CNC formování desek

Stavební činnost: - sádrokartony - klenby - světelné rampy - kazetové podhledy - tepelné a zvukové izolace - kontaktní a montované zateplené fasády - akustické příčky - přestavitelné příčky z různých materiálů - kompletní realizace interiérů - šlechtěné omítky - rekonstrukce bytových jader i celých bytů - obkladačské práce, plovoucí ...

Izolační práce (zvukové, tepelné, protiotřesové).

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Protipožární nátěry a nástřiky stavebních konstrukcí, protipožární ucpávky. Antikorozní úprava ocelových konstrukcí včetně tryskání.

Stavební firma. Provádíme: - zateplování objektů, zateplení fasád - štuky, obklady, dlažby - kanalizační přípojky. Sádrokartonářské práce. Štukatérské práce.

Stavební společnost: -novostavby -rekonstrukce obytných budov i rodinných domů -stavby a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkových dlažeb a telekomunikací -zateplování budov.

Vysoušení zavlhlého zdiva-hydroizolace. Sanace zavlhlého zdiva: -měření a poradenství -chemické injektáže -sanační omítky. Prodej: -izolační materiál BAUREX a DISCO-SIL. -sanační materiál. Kancelář: Jaroslav Mádlík Podskalská 1356 280 02 Kolín 5.

Práce: - veškeré stavební práce - izolace objektů - montáž sádrokartonu - výkopové práce.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zateplování - průmyslové stavby.

Střešní práce, izolace: -pokrývačské práce -klempířské práce -opravy a údržby střech včetně nátěrů -izolace (vodotěsné i tepelné) -montáž střešních oken v podkroví -výpočty a poradenská služba.

Práce: Opravy, rekonstrukce: -ploché střechy, hydroizolace

Stavební firma. Kompletní výstavba v oboru pozemního stavitelství: - novostavby - rekonstrukce a modernizace občanských staveb, bytů a fasád.

Provádíme hydroizolace plochých střech a spodních staveb, tepelné izolace plochých střech.

Provádíme: - výstavba rodinných domů - zateplovací práce.

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Střešní práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střechy na klíč -oprava, celková obnova střešního pláště.

Práce, řemeslo, : - kompletní dodávka střech.