Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Stavební práce: -půdni vestavby na klíč -rekonstrukce interiérů na klíč -sádrokartonové podhledy -minerální kazetové podhledy -příčky a stěny -veškeré zateplení včetně parotěsné zábrany -rekonstrukce bytového jádra -zvukové a tepelné izolace -malířské práce.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč. Pokládka obkladů a dlažeb. Zateplení rodinných domů. Zateplení a úpravy soklů. Povrchové úpravy fasád. Provádění strojních omítek. Stavební práce a rekonstrukce.

Hydroizolace, zateplování - ploché střechy. Izolace proti spodní vodě, radonu. Program Zelená úsporám.

Služby: -soustřeďuje na realizaci rovných střech -generální opravy, nátěry, oplechování -zateplení a zelené střechy.

Stavební práce a montáže. Dodávka a montáž: - koupelny na klíč - keramické obklady a dlažby - zámkové dlažby - plovoucí podlahy - zateplování budov - půdní vestavby - zednické práce - plastová okna a dveře - Salamander včetně stavebních úprav. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader - bytů.

Práce: - sanace zdiva a betonu - hydroizolace.

Pokrývačství. Tesařství. Práce: -pokrývačské -tesařské -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže, opravy: -střechy, střešní konstrukce. Výroba: -prvky pro montované stavby, dřevostavby.

Stavební práce: - pokrývačství, klempířství - hydroizolace střech - zateplování střech - montáž a revize hromosvodů.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - garážová vrata. Stavební práce: - zednické - zámečnické - zateplování.

Práce: - klempířské a pokrývačské - hydroizolace střech a montáž střešních oken.

Montáže sádrokartonu půdní vestavby, podhledy, příčky, tepelné a zvukové izolace, dřevěné a plovoucí podlahy, kazetové podhledy, zahradní chaty.

Stavební firma. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce a obnova památek -tesařské, klempířské, štukatérské, izolační, statické práce -stavby na klíč -sanační omítky na vzlínající vlhko venkovní i vnitřní -rekonstrukce sklepních prostor a suterénů -komíny-rekonstrukce, vložkování, revize -montované komíny -opravy střech, ...

Jsme stavební firma, která se specializuje na zateplovací systémy fasád, dle požadavků zákazníků zajistíme i klempířské práce a hromosvody.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Izolační práce (kromě hydroizolace). Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Služby: -dodávky a montáže krovů, -půdní nástavby a vestavby, -izolace a montáže sádrokartonů, -tesařské práce

Foukané izolace CLIMATIZER PLUS. Montáže sádrokartonových konstrukcí. Zateplování obvodových plášťů budov. Půdní vestavby.

Izolace staveb plastovými foliemi a systémy. Dodávka a montáž těsnících izolačních materiálů Izolace staveb: -proti radonu, vlhkosti -hydroizolace staveb -bariéry proti průniku ropných látek -těsnění průmyslových a zemědělských staveb

Izolatérství. Montáž suchých staveb. Dokončovací stavební práce. Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Hydroizolace Izolace proti ropným látkám Sanace betonových konstrukcí Sanace ocelových konstrukcí Montážní práce

Práce: - klempířské, pokrývačské - zateplování střešního pláště - hydroizolace plochých střech Generální opravy všech typů střech. Opravy, rekonstrukce, údržba: - střechy Zhotovení klempířských fasádních prvků. Montáž: - střešní okna

Nabízíme: - dodávky střech na klíč - rekonstrukce a generální opravy střech - kompletní realizace střech a půdních prostor - klempířské a pokrývačské práce - montáže střešních oken - izolace plochých střech, vč. zateplení - montáže hromosvodů - výškové práce - kácení stromů na nepřístupných místech

Stavební činnost: -speciální izolace na mosty.

Práce: - hydroizolační, hydroizolace - tepelně izolační práce.

Řemeslnické práce: - klempířské práce - pokrývačské práce. Hydroizolace plochých střech