Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Provádíme veškeré stavební práce: -obklady, dlažby, fasáda, tesařské, klempířské, pokrývačské práce, izolace plochých střech, rodinný dům, RD, sádrokartony a jiné práce.

Natěračské práce Malířské práce Hydroizolace - ploché střechy.

Prodej, pokládka, montáž: -sportovní povrchy REGUPOL -protihlukové izolace -antivibrační izolace -izolace proti vodě -izolace tepelné.

Naše stavební společnost se zabývá montáží a prodejem materiálu pro suchou výstavbu. Prodej, dodávka a montáž: -kompletní sádrokartonové systémy RIGIPS, KNAUF -střešní okno, okna VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, FAKRO -minerální a kazetové podhledy THERMATEX, DONN včetně osvětlení -tepelné a zvukové izolace KNAUF, INSULATION -difuzní a ...

Sádrokartonářské práce. Půdní a podkrovní vestavby. Půdní vestavby, světelné rampy, obloukové konstrukce, předsazené stěny atd. Zabýváme se i jinými drobnými stavebními pracemi jako je například: -malování -pokládka plovoucích podlah -zateplování fasád -drobné zednické práce a další.

Malířské práce Zateplení budov Sádrokartony

Hromosvody -montáže nových hromosvodových soustav -opravy a údržba stávajících hromosvodových zařízení -revize (vychozí, periodické, mimořádné) Výškové práce - horolezecká technika Izolatérské práce Klempířské práce.

Zednické práce. Oprava omítky po výměně oken, dveří. Oprava omítky před malováním. Oprava omítky starého stropu. Zapravení drážek s elektro a vodovodní instalací. Malé opravy (lepení obkladů, dlažby, spárováni...). Oprava vlhké - sanační omítky. Kompletní zateplování bez finální omítky. Malování. Štukování. HOdinový manžel Drobné ...

Služby: - zateplování - izolace

Zednické práce ANLI Vám nabízí mnoho služeb v oboru zednictví. Zabýváme se zateplováním domů a bytů, malířstvím, montáže sádrokartonu, aplikace omítek a další.

Stavební firma - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - sanace - zemní výkopové práce - bourací práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Tesařství Izolace - tepelné, hydroizolace - program ZELENÁ ÚSPORÁM Klempířské práce Pokrývačství

Stavební firma. Stavitelství. Stavební práce. Stavby a rekonstrukce bytových a rodinných domů. Práce s litými a betonovými podlahami. Sádrokartonové konstrukce, realizace půdní vestavby, světelné rampy nebo předsunuté stěny. Zateplení a opravy fasád. Působíme zejména na území města Brna a okolí, ale realizujeme stavby i po celé ČR. ...

Stavební činnost, výstavba: - domy na klíč - zateplování - komunikace - kanalizace - sádrokartony

Suchá montáž, příčky, půdní vestavby - veškeré sádrokartonářské práce KNAUF, RIGIPS -odvětrávaná fasáda a odvětrávané sokly -montáž střešních oken VELUX -nátěry plechových střech, atik, svodů - stavební a zednické práce -izolace tepelné obvodových plášťů budov -půdní vestavby kompletní. Osvědčení o registraci ZELENÁ ÚSPORÁM.

Naše společnost zajišťuje komplexní rekonstrukce bytového jádra a bytů v Brně. Realizujeme také rekonstrukce koupelen. Dále provádíme zateplování fasád.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce a jejich rekonstrukce, izolace střech.

Prodej a montáž finských srubů -norský systém ochrany dřeva Jotun -vzduchotěsný stavební systém Isocell. Práce: -izolační, foukaná celulózová izolace Isocell - tepelná izolace z celulózových vláken.

Stavební práce,stavebnictví,stavební činnost.Realizace půdní vestavby, vestavba. Montáže sádrokartonových systémů, systémy,sádrokartony,minerální podhledy, tepelné a zvukové izolace.Zateplení budovy,rodinné domy,dům,RD. Dodávky,distribuce,prodej a montáže střešních oken,okna,okno.

Stavební práce, zateplovací systémy, rekonstrukce a novostavby. Nabízíme poradenskou činnost v oblasti stavebnictví. Míchací centrum barev a omítek.

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.

Stavební práce Zednické práce Rekonstrukce Zateplování fasád Ploty Obklady a dlažby Zídky Venkovní dlažby Malba a nátěry Vodo-topo-plyn Elektroinstalační práce

Izolace a sanace plochých střech: - izolace spodní stavby - izolace plochých střech - izolace teras, balkonů. Hydroizolace plochých a sešikmených střech, jak konstrukcí nových střešních plášťů, tak i sanacemi střech s poškozenými asfaltovými lepenkami, konstrukcí střech zatravněných, izolacemi spodních staveb, izolacemi teras, balkónů a ...

Zateplování fasád - anhydritové potěry Pokládka - lité a průmyslové podlahy Vnitřní omítky