Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Provádíme veškeré stavební práce: -obklady, dlažby, fasáda, tesařské, klempířské, pokrývačské práce, izolace plochých střech, rodinný dům, RD, sádrokartony a jiné práce.

Suchá montáž, příčky, půdní vestavby - veškeré sádrokartonářské práce KNAUF, RIGIPS -odvětrávaná fasáda a odvětrávané sokly -montáž střešních oken VELUX -nátěry plechových střech, atik, svodů - stavební a zednické práce -izolace tepelné obvodových plášťů budov -půdní vestavby kompletní. Osvědčení o registraci ZELENÁ ÚSPORÁM.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce a jejich rekonstrukce, izolace střech.

Stavební práce, zateplovací systémy, rekonstrukce a novostavby. Nabízíme poradenskou činnost v oblasti stavebnictví. Míchací centrum barev a omítek.

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.

Dodávka, montáž - izolace Řemesla, služby - hydroizolace staveb, teras, plochých střech

Řemesla, služby - hydroizolace staveb - stavební činnost

Zednické práce, zateplování fasád, obklady a dlažby, rekonstrukce koupelen a bytových jader, sádrokartony. Zednické a stavební práce, obkladačské a izolatérské.

Klempířství, zámečnictví, izolatérství.

Montáž suchých staveb: -izolatérství -zednictví -velkoobchod.

Klempířské práce. Provádíme izolace: -základů staveb -sklepů -teras -balkónů -plochých střech. Výrobci materiálu: -Sika -Fatra -Alkor.

Prodej tepelných izolačních materiálů. Zateplení fasád.

REGENERACE STAVEB NA KLÍČ Jsme společností s více něž dvacetiletou tradicí se zaměřením zejména na regenerace a energetické úspory domů ve vlastnictví společenství vlastníků a družstev. Firma má kvalifikované týmy zaměstnanců, které pro regeneraci vašeho domu zajistí: - stavebně-technické posouzení a koncepci regenerace domu - projektovou ...

Zednické práce. Pokládka dlažby, dlažba, obklady, zateplování fasád, montáže sádrokartonů a minerální podhledy. Nabízíme malířské a natěračské práce.

Hydroizolace budov. Odvlhčení a vysušení zdiva podřezáním a vložením PE folie. Sanace a izolace zdiva, injektáž vlhkého zdiva.

Stavební firma. Práce: - izolatérské - tepelné izolace, fasády. - polystyrén - extrudovaný polystyrén - minerální vlákna.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Sanace domů, zateplení fasád.

Izolatérství Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -zprostředkovatelská činnost Hostinská činnost.

Izolace základů staveb - izolace proti radonu - vodotěsné izolace plochých střech - izolace bazénů - zateplovací práce fasády, objekty, budovy.

Zdiva podřezání a podbourání - sanační omítky - sanace zdiva - stěrkové izolace Sádrokartonářské práce Zdiva (podřezání a podbourání).

Poradenství, dodávky nových izolací na klíč, montáž, návrhy technických řešení, opravy, lokální vysprávky, konzultace, kalkulace, rozpočty, zdarma: -kompletní stavební izolace: -střechy -fóliové programy (včetně doplňků), systémy -hydroizolace asfaltovými, modifikovanými pásy ROOF SPECIAL, ELASTEK, BÜSSCHER HOFFMANN, ...

SUCHÁ MONTÁŽ A JE TO V SUCHU. Veškeré stavební práce. Řemesla: -elektrikář nn do 1000 V -zedník -obkladač -vodař -podlahář -topenář -plynař. Zajistíme v subdodávce spolehlivými a ověřenými firmami. Poradenství, cenová nabídka a montáž: -suchá výstavba -sádrokartony KNAUF na základě certifikace a RIGIPS -půdní nástavby, ...