Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Provádíme hydroizolace rovných střech, rekonstrukce či zateplování. Nabízíme stavební, pokrývačské a tesařské práce.

Návrhy, realizace: -izolace -ploché střechy -terasy -zelené střechy a zatravnění-střechy. Opravy: -stávající střešní krytiny, včetně zateplení, tepelná izolace.

Provádíme stavební práce se zvláštní specializací na izolace plochých střech, teras a sanace vlhkého zdiva..

Společnost BOMYJO s.r.o. byla založena v roce 2007. Hlavní činností společnosti je realizace projektů novostaveb a rekonstrukcí. Provádíme kompletní dodávky stavebních a montážních prací u staveb bytových, občanských, administrativních a průmyslových. Zajišťujeme souhrnný servis pro zákazníka od přípravných prací pro stavby přes samotnou výstavbu ...

Provádíme izolace nových plochých střech, rekonstrukce i opravy včetně hydroizolace proti tlakové vodě, radonu a ropným produktům.

Stavební firma: - výstavba - rekonstrukce - zateplování - hydroizolace.

Montáž sádrokartonových příček a podhledů, minerálních a hliníkových podhledů, půdních vestaveb. Zateplování objektů.

Izolace střech, hydroizolace bazénů, rybníků.

Pokládka zámkové dlažby Opravy a zateplování fasád. Realizace základových desek. Prodej: - suchý písek na zásyp zámkové dlažby.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Firma Stopterm se zabývá komplexní činností v oblasti tepelných izolací budov a snižování spotřeby tepla na vytápění. Naše služby nabízíme vlastníkům nemovitostí, investorům staveb, ale i projektantům a stavebním firmám. Jen správně navržené a provedené tepelné izolace zaručují jejich správnou funkci a dlouhodobou životnost.

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

Izolační práce. Tepelné a zvukové izolace.

Izolace staveb, znalecké posudky, projekty a realizace: -střechy -pláště -bazény -skládky -podzemí -terasy.

Práce: -malířské -lakýrnické -pokrývačské -zednické -asfaltérské -tepelné a zvukové izolace -stavební.

Firma zajišťuje kompletní dodávku a montáž izolací tepla, chladu, akustických a protipožárních izolací vzduchotechnických zařízení s dodáním atestu požární odolnosti.

Práce, prodej: - izolace, - sanace, - prodej materiálu.

Sprinklers s.r.o. se zabývá: - aktivní a pasivní protipožární ochranou - poskytuje vyčerpávající řešení v oblasti protipožárních systémů a automatického odhalování požáru - pasivní ochranu na elektrické a telekomunikační kabely - ochranu na ocelové konstrukce.

SPECIALIZOVANÁ STAVEBNÍ FIRMA HLAVNÍ ČINNOSTI, STAVEBNÍ PRÁCE : ZVUKOVÁ IZOLACE - PŮDNÍ VESTAVBY - LITÉ PODLAHY ZVUKOVÁ IZOLACE : - vzduchová neprůzvučnost - odhlučnění - byt - byty - bytů - rodinný dům - rodinných domů - rodinné domy - komerční prostory - komerčních prostor - kancelář, kanceláře - restaurace, - kavárna, ...

Realizace zdvojených podlah, systémových, mobilních a zvukově izolačních příček, přestavitelných a pohyblivých stěn.

Služby: - zateplení, zateplování: - budov - panelových domů - sanace lodžií na klíč včetně lešení a klempířských prvků.

Návrh, zprostředkování a montáž: - tepelná izolace - chladová izolace - hluková izolace - protipožární izolace - izolace vzduchotechniky. - stavební klempířské práce. Nabízíme vám služby v oblasti izolací kotelen, výměníkových stanic, tepelných kolektorů, potrubních mostů, horizontálních a vertikálních rozvodů UT, TUV a sanity v ...

Ochrana ocelových konstrukcí proti ohni. Impregnace dřeva proti požáru, hmyzu, dřevokazným houbám a plísním. Protipožární obklady stavebních konstrukcí. Požární utěsnění kabelových a stavebních prostupů. Protipožární ochrana kabelů.