Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Kamenictví Trčka s.r.o. - kompletní výroba náhrobků, uren, hrobů
Kamenictví Trčka s.r.o. Zlín se specializuje na výrobu jednohrobů a dvojhrobů v široké škále odstínů a tvarů, které přizpůsobí individuálním potřebám každého zákazníka. Součástí služeb je také výroba nových urnových pomníků, žulových a keramických uren, žulových desek na hroby a kolumbária, žulových knih a srdcí či dílů pomníků. Pro zachování ...
Kamenictví Trčka s.r.o. - kompletní výroba náhrobků, uren, hrobů
Řemeslo, práce: - kamenosochařství - reprodukční kamenosochař - restaurátor

Kamenictví. Návrh, výroba, prodej a montáž: -náhrobní desky, hřbitovní pomníky -urny, urna -kuchyňské žulové desky -parapety -schody a dlažba -obklady. Velký výběr žuly (žula), mramorů.

Ušlechtilá kamenická výroba na zakázku: - stavební i hřbitovní architektura - zpracování žul, mramorů, pískovců

Zpracování kamene -Velkoobchod a maloobchod

Výroba a prodej svítilen, váz, schránek, uren a rámečků.

Výroba a prodej: -repliky kamenných koryt, květináčů, truhlíků a prvků zahradní architektury. Prodej: -materiály pro výrobu zámkové dlažby -práškové pigmenty do stavebních hmot -přísady do betonu, malty -plastové podložky pod dlažbu -plastové formy pro výrobu prvků zahradní architektury -neviditelné obrubníky.

Sochař. - aranžérská výroba - štukatérství - kamenosochařství - výroba modelů - výroba replik - restaurátorské práce

Kameno Ateliér Hořice s.r.o. Kamenocentrum. Práce: - sochařské - kamenické - kamenosochařské - restaurátorské Služby: - obnova památek, výrobky z umělého kamene - strojní opracování přírodního kamene. Výroba: - zahradní a bytová architektura z umělého pískovce - obklady, dlažby, schody obkladové i masivní, haklíkové zdivo, ...

Prodejna kamenictví. Pomníky z kamene, dlažby. Sochy, pískovcová dlažba, obklady, parapety. Zpracování přírodního kamene - žula, mramor, pískovec.

Kamenické práce - krby - schody - hroby - parapety - kuchyňské desky Restaurátorské práce.

Kamenictví. Práce, výroba: - pomníky - sekání písma.

Služby: - kameník - kamenictví - výroba písma na hroby

Společnost MOSAICTECH s.r.o. je kamenická firma se specializací na kvalitní zpracování zejména konglomerovaného kamene a umělého kamene. Kamenické výrobky, výroba, montáž: - kamenné kuchyňské pracovní desky - kamenné umyvadlové desky - kamenné parapety - obložení krbů - kamenné dveřní prahy - kamenné vaničky do sprch - interiérové ...

Zahradní architektura, ruční výroba: - zahradní fontány a kašny - sochy a jezírka - renovace fontán - oprava kašen. Umělecká tvorba a videoprodukce, reklamní videa a grafická uprava filmu Restaurování, čištění oprava pískovce a schodů Sochy a plastiky: - kamenné sochy - pískovcové sochy - umělecké sochy - umělecké dekorace.

Kamenictví: -urnové hroby -jednohroby -dvouhroby -žulové schody -nápisové desky -rekonstrukce památek.

Kamenosochařství. Zpracování: - žula - mramor - pískovec - onyx - Technistone - Velkoplošné keramické desky Výroba: - dlažba - obklady - kuchyňské pracovní desky, kopelnové desky - schodiště - parapety - kamenné fasády.

Kamenictví: - zpracování kamene - žulové dlažby - mramorové dlažby, - teracové dlažby - pomníková výroba - návrhy pomníků - hřbitovní doplňky - schody, stoly, kuchyňské desky - parapety, kamenné drtě, okrasné kameny - zlacení, stříbření - autodoprava do 25t.

Řezání, tvarování a konečná úprava kamenů

Kamenictví, kameník, kamenické práce. Výroba a oprava pomníky, pomníků z přírodního a umělého kamene. Zhotovení nápisy, nápisů. Prodej materiálu a náhrobního zboží. Výroba, dodávka a montáž: -krycí desky, deska -parapety -schody.

Nabízíme ruční opracování přírodního i umělého kamene, kvalitní ruční kamenické práce.

Práce: - kamenické - kamenosochřství - restaurování, čištění kamene.

Výrobky z: -přírodního kamene -žuly -mramoru -technistone -silestone -pískovce pro - interiér - parapety, obklady, schody, kuchyňské desky, obložení krbů.

Práce: - dlaždičské - pokládka kamenné dlažby - obklady z kamene - kamenické práce.

Firma Hana Vanišová poskytuje kompletní pohřební služby a převozy zesnulých v rámci celého Plzeňského kraje. Pohřební služby: - převozy zesnulých i ze zahraničí, nepřetržitá služba, nonstop telefon 775215860 - vyřízení úředních formalit, úmrtního listu zdarma - repatriace, úprava zesnulého - zajištění důstojného smutečního rozloučení v ...