Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Společnost LEVEL 02, a.s. je výrobce kamenné dlažby, obkladů se sídlem ve Zlíně. Je možná zakázková výroba kamenných atypických výrobků. Aktuálně je naší hlavní činností prodej sanitární keramiky, prodáváme kamenné, keramické, velkoformátové dlažby, obklady a další vybavení do koupelny, kuchyně. Jsme prodejci přírodního kamene a umělého kamene ...

Kamenictví a kamenosochařství Trtek z Nivnice je rodinná firma z regionu Uherský Brod, z 35-letou tradicí v oboru kamenické práce. Na zakázku dodáme nejen pomníky a krycí desky, ale i obklady krbů, fasády i kamenné desky do koupelny či kuchyně. Provádíme i rytí písma na pomníky a náhrobky. Veškeré kamenosochařské a kamenické práce provádíme ...

Kamenictví. Kamenické práce: - výroba a montáž pomníků - sekání písma, zlacení, stříbření, barvení - rekonstrukce a opravy starých pomníků - krby - kuchyňské linky, grilovací desky - schody, parapety - broušení terasa a jeho impregnace. Další práce: - kopání a betonování základů pro hroby a urnová místa. Prodej: - ...

Kamenictví, kamenické práce: -Pomníky a opravy pomníku, veškeré doplňky, písmo a jeho opravy. -Interiér: -žulové kuchyňské pracovní desky -koupelnové pracovní desky -vyhřívané stolní desky -barové desky -kuchyňské stoly -zítky a obklady z kamene -police, parapety -Exteriér: -schody -dlažby, obklady -pomníky ...

Prodej a dovoz přírodního kamene - různé variace a tvary. Realizace kamenických prací. Nabízíme: - zdicí kámen - nepravidelné obklady a dlažby - slapáky - valouny - solitery - kamenné stoly, lavičky a doplňky.

Stavební firma LARS M+K s.r.o. zajišťuje veškeré stavební práce a nabízí svým zákazníkům kvalitní práci za rozumnou cenu. Stavba, stavební činnost, rekonstrukce, oprava: - stavba na klíč (kompletní dodávka všech stavebních prací) - stavby rodinných domů - rekonstrukce a opravy objektů - přestavba a půdní vestavba - ...

Kamenické práce navazující na stavební architekturu, interiérové a exteriérové doplňky z kamene. Zpracování přírodního kamene. Výroba: - kuchyňské a koupelnové desky, schody, parapety, pečící kameny aj. výrobky z kamene.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: - dovoz a zpracování žul, mramorů, onyxů a pískovců pro pomníkovou a stavební činnost - výroba pomníků jak pro kameníky, tak i pro vlastní zákazníky - prodej pomníkových doplňků Velkoobchod: -přírodní kámen (žula, mramor a pískovec)

Služby: - kameník, kamenictví - zhotovení nových pomníků - zhotovení nových krycích desek z přírodního kamene - oprava nebo likvidace pomníku - sekání písma - zlacení nápisů, stříbření a stínování nápisů - pomníkové doplňky.

Kamenické práce. Realizace: - náhrobky, krytí, rámy, obložení rámů. Žula dle výběru. Písmo - zlato, stříbro. Prodej: - lampičky a další doplňky dle katalogu.

Kamenosochařství: - kamenické a kamenosochařské práce.

Stavební firma. Dláždění lomovým kamenem. Pokládka zámkové a velkoplošné dlažby. Zemní práce.

Práce: -kamenosochařské, kamenosochařství: -pomníky, náhrobky, krby, obklady -zhotovení nápisů, zlacení a stříbření nápisů.

Zednické a kamenické práce. Zateplování fasád a rekonstrukce staveb. Vnitřní a venkovní omítky.

Výroba, prodej: Výrobky z kamene: - pracovní desky do kuchyní - vyhřívané pracovní stoly - koupelnové desky - obklady - dlažby - parapety - schody Materiály - žula - umělé kameny (trafficstone, technistone, silestone) Realizace zakázek na klíč (včetně zaměření, dopravy a montáže).

Kamenictví. Výroba, kamenické práce: -Lité teraco - Pomníkové práce - Renovace teracových schodišť - Kuchyňské linky ( přírodní kámen ) - Kamenné zídky, krby, veškerá práce s kamenem

Kamenictví.Kamenosochařství. Práce: -kamenické -kamenosochařské. Výroba: -urnové hroby, jednohroby, dvojhroby, -žulové pomníky -krycí desky.

Kameník. Kamenické a stavební práce: - pomníky - rekonstrukce náhrobků a pomníků - obklady stěn, schodišť, parapetů a dlažeb kamennými deskami - pracovní desky do kuchyní - kuchyňské žulové desky - koupelnové a krbové desky - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby vnitřní ...

Práce: -kamenické, kameník -kamenosochařské. Výroba: -nové pomníky -veškeré výrobky z přírodního kamene -náhrobky -hroby. Služby: -rekonstrukce stávajicích pomníků.

Kamenictví. Zpracování kamene.

Nabízíme služby: -práce s kamenem -vodohospodářské stavby: -zpevňování koryt, břehů, hrází rybníků, zídky, veškeré zděné kamenné prvky, gabiony -opravy splavů, jezů a vyústních objektů na vodních tocích. Zahradní stavby: -realizace zahrad dle našeho návrhu.

Kamenické, kamenosochařské, restaurátorské prace: -výroba a montáže - žulové pomníky, nahrobní doplňky -renovace a opravy starších terasových, žulových, pískovcových a mramorových pomníků -výroba a instalace krbových, parapetních, schodových a pracovních desek ze žuly. Prodej a montáže náhrobních doplňků.

Kamenictví: - pomníky včetně pomníků pro zvířata - jednohroby a dvojhroby - urnové pomníky - krycí desky - pomníkové doplňky.

Kamenické, kamenosochařské a restaurátorské práce. Opravy, restaurování: - boží muka, památníky. Výroba, montáže a opravy: - pomníky. Služby: - sekání a renovace písma.