Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Info linka : 800148850 Maloobchod, prodej : - koberce, podlahové krytiny a materiál - tapety a lepidla - dekorační textil, záclony, závěsy, polštáře, japonské panely, římské rolety, čalounické látky - rolety, žaluzie, pergoly - garnýže a další závěsné mechanismy Podlahářství. ...

Malířské práce - lakýrnické práce - tapetářské práce

Malířské, natěračské a lakýrnické práce.

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Drobné údžbářské a opravářské služby: - hodinový manžel.

Malířské a natěračské práce. Tapetování. Tapety: - bezešvé - textilní - samolepicí. Malby: - strukturální. Malé sklenářské a zednické práce. Zateplovací systémy. Drhané omítky. Nátěry fasád.

Pronájem - výškové plošiny Výškové natěračské práce Výškové práce Výškové klempířské práce Výškové pokrývačské práce

Natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Sádrokartonářské práce. Obkladačské práce.

Stavební firma: - výstavba domů, bytů, půdní vestavby - sádrokartony - práce ve výškách - malířské, natěračské práce - obkladačské, zednické práce.

Natěračské, malířské a drobné stavební práce.

Maloobchod, prodej: - přírodní oleje, vosky - malby na stěny - vápenné omítky - ekologické čistící prostředky - nátěry srubů a roubenek.

termovizní snímkování fotografické služby tvorba a údržba webových stránek malířské a lakýrnické práce

Kompletní natěračské práce celá ČR Kompletní malířské práce celá ČR

Úpravy interiéry: -omyvatelné tapety lepené i stříkané na zeď, bytová jádra, kuchyňské linky, nábytek) -dekorační omítky do pokoje, kanceláře.

Stavební práce: -stavby na klíč -střechy, krovy -klempířské práce. Služby: -práce zednické, lešenářské, obkladačské, malířské, topenářské, instalatérské, pokrývačské, tesařské, zámečnické, elektrikářské.

Veškeré malířské a natěračské práce - bytové i nebytové prostory: - fasádní nátěry objektů a budov - stříkání nátěrových hmot - opalování a odstraňování starých nátěrů - betonové a ocelové konstrukce - protipožární - protiplísňové - renovační nátěry střech - okna, dveře, zárubně - široký sortiment barev od tuzemských i ...

Provádíme malířské a natěračské práce, zateplování budov a střech, , sádrokartony, plavoucí podlahy, hydroizolace plochých střech a zednické práce. Omítky, stavby, veškré podlahy- vnitřní i venkovní, půdní vestavby, izolace podkroví, zapravení i výměna oken, dveří -včetně dodávky materiálu. Protipožární nátěry Zelená úsporám

Malířské a a natěračské práce. Zateplování budov, fasády, zednické práce.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Stavební práce Zprostředkovatelská činnost Úklidové služby

Činnost: -zhotovení a rekonstrukce všech druhů střech -komplexni stavební a údržbářské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -malířské práce -natěračské práce -sanační práce -tepelné izolace -opravy a revize hromosvodů.