Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Maloobchod, prodej: -barvy, omítky JUB -sádrokartonové systémy KNAUF -malířské nářadí STROCH. Řemeslnické práce: -malířské, natěračské práce -strukturální nástřiky -dekorační omítky -nátěry, malby -dlažby, obklady. Dodávka, montáž: -sádrokartonové příčky -stropy -půdní vestavby.

Stavební práce: - zednictví - tesařské práce - izolatérské práce - malířství - natěračství - obkladačské práce.

Ornamental Mosaic Práce, oprava: -štukatérské -pozlacovačské -kamenické -malířské práce -opravujeme a rekonstruujeme historické objekty, v nichž převládají štukatérské prvky. Realizujeme atypické interiéry z hliněných ekologických omítek a štuků a jejich výmalbu rovněž z přírodních barev. Specializujeme se na ...

Výškové práce. Služby: -malířské a natěračské práce -zámečnické a klempířské práce -sklenářské práce -montáže a demontáže -izolace střech -čištění a mytí -demolice -kácení a řezání.

Top Servis Práce: - povrchové úpravy - průmyslové nátěry, nástřiky, nátěrové systémy do těžkých korozních prostředí - čištění a nátěry fasád - fasádní a zateplovací systémy.

Práce: -malířské. -restaurátorské. -ornamentální malby, lazurované malby...

Stavební činnost: - kompletní dodávky celých staveb - rodinné domy - rekonstrukce Práce: - zednické - sádrokartonářské - elektropráce, elektroinstalace - obkladačské - malířské - lakýrnické - podlahářské

Stavební firma: - novostavby a rekonstrukce domů a průmyslových hal - dílčí stavební a řemeslné práce - rekonstrukce koupelen a jiné drobné zednické práce - provádění dodatečného odizolování objektů - zateplování budov - truhlářské a tesařské práce - sádrokartonářské práce - elektrikářské práce - pokládka podlahových krytin - ...

Práce: - malířské, natěračské - nástřiky Variopaint, Gotele - postřiky proti houbám, hmyzu a plísním.

Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

Nabízíme malířské a lakýrnické práce, zednické práce, sádrokartonové konstrukce..

Práce malířské, natěračské, tapetářské. Malby, malování: - barevné, bílé, vápenné - budovy, rodinné domy, byty Nátěry: - kovové konstrukce, zárubně INDUSTROL, okna, dveře, fasády, hrubé omítky, luxol, školní tabule, radiátory, rubky a rozvody topení, okapy a svody, nátěry střech SANAKRYL nebo klasické - nátěry podlah - beton ETERNAL ...

Komplexní malířské, natěračské práce. Malířství a natěračství, malíři - natěrači - tapetáři.

Technickou správu a údržbu nemovitostí. Montáže, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Revize: - elektrické spotřebiče - elektroinstalace a hromosvody. Zámečnictví. Čištění interiérů a exteriérů budov, čištění oken, úklid chodníků. Malířské a natěračské práce. Pokládání podlahových krytin. Montáž a periodické ...

Služby hodinového manžela, úklid domácností a kanceláří, mytí oken a výloh, dekorativní tapetování, malování a doprovod seniorů k lékaři nebo na úřad.

Práce, služby: -nátěry oken, dveří -renovace fasád -natěračství -malířství -renovace nábytku.

Práce: -malířské -natěračské

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Prodej: - tenkovrstvé omítkové pasty akrylátové, silikonové, silikátové, - mramorové akrylátové mozaikové omítky, kompletní pro zateplovací systémy - dekorační lišty pro interiéry a exteriéry. Materiály: - pro povrchové úpravy Realizace interiérů. Výmalby a dekorace povrchů Rekonstrukce staveb. Zateplením objektů a dalšími pracemi ve ...

Stříkané izolační materiály: - tepelný - odotěsný - akustický - pur pěny. Malířské práce. Natěračské práce. Elektroinstalační práce.

Jsme malířská, lakýrnická a natěračská firma s dlouholetou praxí. Provádíme též ochranu krovů impregnací stříkáním proti různým škůdcům a dřevokazným houbám. Interiérové tenkovrstvé omítání nerovných zdí(STĚRKOVÁNÍ). Dále provádíme: - antigraffity nátěry - vysokotlaké čištění fasád a střech.

Práce: -malířské -lakýrnické -pokrývačské -zednické -asfaltérské -tepelné a zvukové izolace -stavební.

Elektroinstalace. Komplexní opravy bytů. Montáž všech typů sádrokartonů-podhledy-podkroví, příčky, stropy, kazetové stropy. Montáž plovoucích podlah. Malířské práce (nástřiky). Zednické práce. Zámkové a zámecké dlažby. Výroba: -houpací stojany a ručně tkané sítě.