Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Služby, práce: -malířství -natěračství.

Stavební práce: - zednické - malířské, natěračské - půdní vestavby.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Výškové práce. Rekonstrukce. Malování. Nátěry.

Služby, práce: -malířské -natěračské.

Služby: -malířství -natěračství -tapetářství

Malířské a natěračské práce: -tvorba grafických návrhů fasád -malování bytů a nebytových prostor -malování kanceláří, hal -opravné malby po výměně oken -sádrové omítky povrch srovnatelný se sádrokartonem -nátěry oken a dveří + opravy -nátěry radiátorů a trubek -nátěry konstrukcí -nátěry okapů a střech -nátěry ...

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské - sádrokartónové - nátěry fasád a nástřiky Variopaint, Gottele.

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce: - staveb - bytových jader. Zateplování a půdní vestavby. Práce: - obklady, dlažby - malířské práce - elektroinstalace.

Řemeslo: - malíř, natěrač - nástřiky fásády - renovace bytu.

Rekonstrukce bytů. Rekonstrukce koupelny. Úpravy interiéru. Malířské a natěračské práce. Nátěry fasád. Montáž nábytku. Hodinový manžel.

Nákladní doprava. Práce: - vodoinstalatérské - zednické - malířské a natěračské - lakýrnické. Návrhy zařízení interiérů a exteriérů včetně zajištění jejich realizace.

Práce s plošinou: -pronájem plošiny s obsluhou -údržba veřejného osvětlení -natěračské práce -montáže reklam -čištění skleněných ploch, okapů -opravy, nátěry, mytí fasád -elektromontážní práce.

Práce: - malířské. - natěračské.

Malířské a natěračské práce. Aplikace omyvatelných nástřiků. Renovace dveří a kuchyňských linek

Zateplování. Zednické práce. Malířské - natěračské práce. Elektorinstalační práce. Podlahářské práce.

Služby: -malířské a natěračské práce -vnitřní a venkovní -stavební -okna, dveře -konstrukce -ocel, kov -budovy -průmyslové a bytové.

Stavebnictví: - sádrokartonové podhledy, šikminy, příčky - vnitřní okrasné omítky - zateplovací systémy - malby, nátěry.

Stavební firma: - výstavba rodinných domků na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplování budov - obklady a dlažby - sádrokartonové systémy - tesařské a pokrývacské práce - lité podlahy - klempířské a zámečnické práce - elektrikářské práce - voda, topení - malířské a podlahové práce - hromosvody, anténní práce

Práce: -tapetářské -malířské -natěračské -drobné zednické.

Zednické práce, rekonstrukce Praha, Plzeň, okolí: - koupelny - pokládka obkladů a dlažby - malířské práce - nátěračské práce.

Řemeslo, služby, práce: -malířství -natěračství -nátěry fasád a střech -tapetování -nástřiky.

Lakýrnictví, malířství.

Zednické práce: - štukové a šlechtěné omítky - betony - zdění - zateplování budov - obklady a dlažby - rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytových jednotek, - zámkové dlažby, zděné i pletivové ploty - malby - dokončovaní práce, bourací práce