Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Provádíme: - malířské a lakýrnické práce.

Práce: - antické malby - povrchové úpravy interiérů, exteriéru a fasád - nátěry oken, dveří, ústředního topení, kuchyňských linek, nábytku, fasád, konstrukcí, střech, plotů - malování, malby schodišť, kanceláří. Řemeslnické práce: - malířské - natěračské.

Provádíme: - veškeré obkladačské práce - rekonstrukce bytu, bytového jádra - rekonstrukce RD - malování atd.

Stavební firma. Fasády. Průmyslové podlahy. Projektování průmyslových a občanských staveb. Jednoduché stavby. Občanské stavby. Pozemní stavby. Průmyslová a bytová výstavba na klíč. Průmyslové stavby. Rodinné domky na klíč. Stavební montážní součástky: -ocelové a z nerezové oceli. Nátěry fasád. Opravy fasád. Průmyslové demoliční ...

Hodinový manžel: - drobné opravy - elektrikářské práce, instalatérské práce - pokládka podlahových krytin - malířské práce - údržbářské práce - zednické, obkladačské práce - výměna baterií.

Renovace, rekonstrukce: - bytové jádra - interiéry - koupelny - malby, omítky, nátěry, nástřiky - obklady -ABITIBI panely.

Podlahářské, truhlářské a malířské práce

Práce: - malířské - lakýrnické - podlahářské. Služby: - půjčovna lešení.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Opravy, rekonstrukce: - střechy Práce: - pokrývačské - montáž střešních oken - nátěry klempířských prvků.

Práce, služby: -malířské -natěračské

Práce: -malířské -natěračské -tapetování -stěrkování, štukování -zednické práce

Práce: -malířské, natěračské a tapetovací.

Voda - topení - plyn Rozvody vody, plynu, topení a to jak z klasických tak také dalších materiálu, např. z mědi. Zednické a obkladačské práce. Natěračské a malířské práce. Drobné instalatérské práce. Elektrikářské práce. Havarijní služba Voda-Plyn-Topení-Elektro. Strojní čištění kanalizace. Běžná údržba ...

Práce: -malířské -natěračské

Malíř, natěrač. Práce: -malířské -natěračské.

Malířské a natěračské práce všeho druhu. Dekorativní malby, nástěnné malby, stencil, street art. Nástřiky gothele, variopaint. Vysokotlaké stříkání airless.

Nabídka služeb: - rekonstrukce staveb (lodžie, fasády, půdní vestavby) - rekonstrukce bytů a bytových jader - zateplování budov - SDK (sádrokarton.konstrukce KNAUF ) a mineralní podhledy (OWA, ARMSTRONG, AMF) - zednické a obkladačské práce - izolace a sanace (PREMIX) - elektroinstalace - vodoinstalace - podlahy (plovoucí podlahy ...

Práce: - lakýrnické a malířské.

Malířské a natěračské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - malířské - natěračské.

Malířské a natěračské práce.

Sklenářské práce. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Sklenářské, malířské a natěračské práce. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Pozemní a inženýrské stavitelství. Výroba elektrických strojů a zařízení. Elektroinstalace.