Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Malířské, natěračské práce. Stavební práce. Prodej střešní krytiny. Čištění suchým ledem.

Malířské a natěračské práce. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Stavební firma: - komplexní zateplení budov - opravy a rekonstrukce střech - rekonstrukce balkónů, bytových jader - opravy a nátěry fasád - chodníky, venkovní dlažby, parkoviště. Zelená úsporám.

Úklidové služby, úklid. - pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních prostorů. Malování interiérů, bytů, kanceláří. Nátěry oken, dveří. Tapetování. - vše automaticky spojeno s úklidem. Velkoobchod, vzorkovna, prodej, zásilková služba: - speciální sportovní prádlo - termoprádlo - sportovní potřeby a doplňky.

Provádíme malování bytů, kanceláří, hal, nátěry střech, fasád, betonových podlah, ocelových konstrukcí, lakování dveří, oken, nástřiky Variopaint, strukturální nátěry. Malířství a natěračství, malíři. Veškeré malířské, lakýrnické a natěračské práce.

Práce: -malířské -tapetářské -natěračské -nátěry fasád -renovační.

Práce: -malířské -natěračské

Malířské a natěračské práce.

Malířské a natěračské práce.

Provádíme: - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce.

LOCOLOR, malování pokojů a nátěry fasád pro Kolín a okolí Firma již od roku 1996 zasahuje svým působením převážně Střední Čechy, z nichž především okres Kolín. Zaměřujeme se zejména na kompletní malířské práce menšího i většího rozsahu. Dle přání je možnost provést vystěhování a nastěhování nábytku, jeho zakrytí, zakrytí podlah a částečný nebo ...

Provádíme veškeré malířské - lakýrnické práce včetně nátěru fasád a protipožárních nátěrů. Dále pak, montáž dekoračních NMC a ORAC lišt, stropních rozet, pilastrů a výklenků. Vypracování cenové nabídky, včetně doporučení materiálu a technologických postupů, provádíme zdarma. Našim heslem je, spokojený a stále se vracející zákazník.

Akvabel - sprchové dveře a vanové zástěny, sprchové a vanové kouty, sítě proti hmyzu. Nastavitelná velikost, rychlá a jednoduchá montáž bez vrtání do stěn koupelny. Výroba i dle přání zákazníka. Certifikát kvality ISO 9001, záruka 3 roky. Malířství, natěračství, dekoratérství : -stříkané tapety GOTA, VARIOPAINT, ANTICKÁ ZEMINA -výmalby ...

Malířské a natěračské práce. Výroba plastových součástí pro výrobní spotřebu. Velkoobchod, prodej: -barvy, laky, malířské a natěračské potřeby. Práce: -vysoušení všech druhů zdiva bez narušení stavební podstaty systém AQUAPOL -stříkané tapety, malby, nátěry. Montáž: -žaluzie horizontální, vertikální -venkovní rolety.

Práce: - malířské - natěračské - dokončovací stavební práce

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Provádíme: - zateplení rodinných domů - umělé omítky, stěrky ze sítí i bez zateplení - nátěry fasád.

Činnost, dodávka, montáž, práce: - dokončovací a zednické práce - malířské práce - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - sádrokartonové systémy - kompletní schodišťový systém - obklady starých schodišť - zámečnické práce, zábradlí, vrata, brány.

Služby: - malíř - natěrač - fládrování - obnova starého nábytku nátěrem

Malířství a natěračství. Služby-řemeslo: -malířské a natěračské práce -nátěry fasád -zahraniční nástřiky.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Služby: -malování pokojů, bytů, kanceláří, průmyslových objektů, škol a nebytových objektů -nátěry fasád, schodišť, dřevostaveb, podlah, radiátorů, porůmyslových objektů, dveří, protipořátní nátěry -lepení tapet.