Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Dovolujeme si Vám nabídnout servis nemovitostí v Praze v rozsahu od drobných oprav až po kompletní opravu všech nemovitostí.Dlouhodobá praxe, široká nabídka služeb a prevence škody na majetku. Technická správa a servis budov, hodinový manžel, údržba zahrad a parků.

Malířství. Práce: -malířské, malíř, malby -natěračské, natěrač, nátěry.

Práce: - malířské - natěračské.

Práce: - malířské - natěračské.

Služby: -výškové práce -nátěry, čistění, penetrace -kácení stromů -vše ve výškách pomocí horolezecké techniky -opravy výškových budov -stavby lešení.

Práce: -malířské, malířství, malby -natěračské, natěračství, nátěry.

Práce, služby: -malířské -natěračské.

Malířské a natěračské práce: -technikou štětka, váleček -stříkané tapety VARIOPAINT, GOTTA -tapetování -napodobení mramoru -nátěry fasád (akrylát, silikon a silikát) včetně lešení nebo montážní plošiny -nátěry: -fládrování interiérů i ocelových konstrukcí venku -výběr nátěrových hmot je konzultován se zákazníkem ...

Výškové práce: -provádění výškových prací pomocí horolezecké techniky -opravy a nátěry fasád, ocelových konstrukcí, komínů.

Projekce, instalace, montáž: -voda, topení, plyn. Instalace, výměny, prodej: -plynové spotřebiče. Práce: -malířské -natěračské -drobné zednické.

Práce: - restaurátorské - malířské - pozlacování.

Služby: - malířství, natěračství

Natěrač a malíř. tapety, malby, nátěry, dokončovací práce po stavbě.

Řemeslo: -malíř -natěrač.

Práce: - malířské v exteriérech i interiérech - natěračské - fládrování - drobné zednické práce - malování obrazů na stěny podle reprodukcí.

Práce: -malířské a natěračské -drobné zednické opravy -rekonstrukce bytů -nástřiky tekutých tapet -povrchové úpravy nábytku.

Práce: - nátěry a nástřiky fasád, konstrukcí, střech - vnitřní malby - výškové práce. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

PROVÁDÍ: - malířské práce -netěračské práce -izolační práce

Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Termoizolace, izolační práce (kromě hydroizolace). Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Malíř, natěrač. Práce: -malířské, malířství, malby -natěračské, natěračství, nátěry.

Provádění zednických, obkladačských a malířských prací. Zateplování fasád a objektů.

Služby: - opravy a rekonstrukce bytových fondů - malířství, lakýrnictví - vodoinstalace - sklenářství