Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Provádíme: - veškerá stavební činnost od rekonstrukcí, zateplování až po stavby na klíč.

Veškeré malířské a natěračské práce: - malby interiérů a exteriérů, - výrobní haly, školy, jídelny, nemocnice - dekorativní malby-antická zemina - nátěry ocelových konstrukcí, oken, dveří - lepení-bordury, fresky.

Výškové práce horolezeckou technikou. Nátěry střech, fasád a ocelových konstrukcí, montáže a demontáže. Instalace reklamy. Renovace světlíků. Rizikové kácení stromů. Čistící a jiné práce ve výškách.

Provádíme stavební práce, podlahářské práce, malířské, lakýrnické a natěračské práce.

Služby: - malířské - lakýrnické - tapetářské - písmomalířství - nátěry fasád

Práce: - montáž sádrokartonu - renovace bytu - půdní vestavby - speciální omítky - zateplení budov - malířské práce

Řemeslo: -malíř. Malířské a lakýrnické práce.

Práce: - malířské - lakýrnické - fládrování.

Protipožární nátěry a nástřiky stavebních konstrukcí, protipožární ucpávky. Antikorozní úprava ocelových konstrukcí včetně tryskání.

Lakýrnické a malířské práce.

Firma se zabývá: STAVEBNÍ ČINNOST -Projekty -Zednické práce -Obkladačské práce -Malířské a lakýrnické práce -Instalatérské práce -Topenářské práce -Zámečnické práce ELEKTRO -Rozvody elektro slaboproud/silnoproud -Revize elektro -Elektronické zabezpečovací systémy -Domácí dorozumívací systémy -Projekty -Datové ...

Práce: - malířství - natěračství

Malířství, natěračství. Práce: - malířské, malby, malování - natěračské, natírání, nátěry.

Služby: - natěračské, malířské, písmomalířské práce - povrchová úprava kovů - tryskání a metalizace - čištění a nátěry fasád - práce ve výškách.

Práce: -malířské -natěračské -tapetářské.

Sklenářství. Služby: - sklenářské - rámování obrazů - malby, nátěry. Řemeslnické práce: - malířské - natěračské.

GENEVA CONSULTING s.r.o. založena v Praze v roce 1991. Zavádíme na český, slovenský a maďarský trh nové výrobky a služby. CLIPSO je moderní krytina na stěny i stropy. Tuto polyesterovou tkaninu s polyuretanem s výjimečnou šířkou pěti metrů beze spojů a švů je možné upravovat do všech potřebných tvarů. Technologie této tkaniny umožňuje ...

Řemeslo: - malíř - natěrač - tapetář.

Tapetářské a malířské práce.

Malířské, natěračské práce. Broušení a lakování parket.

Sádrokartonové systémy: -příčky -kompletní SDK systém Montáž: - plovoucí podlahy - obložkové dveře, pergoly, přístřešky. Práce: -malířské, tapetářské, pokrývačské, tesařské -podkroví -podhledy.

Provádíme: - malířské a lakýrnické práce - odstranění a prevence antigrafitti z vašich domů či firem.