Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské.

Práce: - zemní, - výkopové, - truhlářské, - zednické, - malířské.

Služby: -tapetářské -lakýrnické.

Řemeslnické práce: - malířské, malířství - natěračské, natěračství - malby omítek a sádrokartónů - nátěry truhlářských výrobků (okna, dveře apod.) - nátěry zámečnických a klempířských konstrukcí (zárubně, zábradlí, střechy, parapety … ) - nátěry potrubí a nástřik otopných těles - nátěry omítek a betonových povrchů (linkrusty, ...

Nátěry: -hal -jeřábů -střech -energomostů -konstrukcí -potrubí -stožárů -protipožární nátěry -sila. Provádíme: -LIAZ MP 20 -AVIA-MP 13 -výškové práce -nátěry fasád -tapetování -interiéry -lakýrnické práce.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické - tapetování.

Nové malby, opravy, rekonstrukce malby JUPOL, DULUX, HET. Malířské, natěračské práce i včetně úklidu a během víkendu: -stěrkování omítek -nátěry oken a dveří -nátěry střech, hal, konstrukcí -nátěry, nástřiky fasád, protipožární nátěry (akrylát, silikát, silikon...) -speciální, chemicky odolné -protiplísňové a protihnilobné -stříkané ...

Služby-řemeslo: -malířské a natěračské práce -nátěry fasád, malby interiérů a dekorace.

Služby: -malířské a natěračské práce.

Úpravy interérů a exteriérů. Provádí: -malířské práce -lakýrnické práce -fasády, štěrkování omítek -montáž sádrokarton -dřevěné obložení -těsnění dveří, oken -montáže, demontáže všeho druhu.

Práce: -malířské -lakýrnické -obnova dveří a interiéru systémem VARIOPAINT, COLORFLEK, AQUAROLL. -imitace dřeva.

Práce: -malířské -natěračské -dekorační nástřiky.

Opravy, izolace, nátěry: - střechy - fasády - balkóny. Malířské a natěračské práce.

Malíř, natěrač: -malování bytů, kanceláří, rodinných domů -nástřikové tapety VARIOPAINT, MILICOLOR, PORTAFEK, OIKOS vhodné na sklo, dřevo, plasty, omítnuté zdi, umakartová bytová jádra, nábytek, kuchyňské linky, omyvatelné, prodyšné -plastické nátěry, nástřiky stěn, stropů GOTA, BUCCIATO na stěny i stropy v bytě, kanceláři, i v ...

Dokončovací stavební práce.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Malířské práce: -interiéry -exteriéry -fasády -průmyslové objekty -nemocnice -školy -dekorační nástřiky (umělá tapeta) -umělé štukatury (polystyren).

Malířské práce: -malování bytů, domů, hal, skladů, kanceláří, sanačních omítek, zdiva, strukturních tapet, tapet ze skelných vláken, sádrokartonů -malby tuzemskými i zahraničními materiály -malby klasické, disperzní, dekorační, speciální -barevné řešení dle vzorkovnic a 5000 odstínů. Natěračské práce: -nátěry ocelových, kovových a ...

Služby: -vodoinstalace -malíř a natěrač -zedník -elektrikář -montáž sádrokartónu a minerálních podhledů -půdní vestavby na klíč -veškeré instalace -obklady a dlažby.

Provádíme veškeré stavební dokončovací práce. Rekonstrukce domů a bytů na klíč. Malířské a lakýrnické práce. Specializace na repase oken a dveří. Oprava a nátěr historických i novodobých fasád. Montáž sádrokartonů a minerálních podhledů. Dodávka a montáž silikonového těsnění včetně frézování drážky.

Práce: - malířské a lakýrnické.

Pokládka koberců. Fládrování, realizace obkladů a dlažeb. Stavební, sádrokartonářské, malířské a lakýrnické práce. Lepení podhledů. Pokládka koberců. Realizace fládrování. Obklady a dlažby.

Služby: -nátěry fasády věže jeřáby konstrukce -montáže -kácení stromy -spárování panelové domy. Izolace: -hydroizolace ploché střechy.

Řemeslo, služby, práce: - malířství - natěračství.