Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Profesionální malířské a natěračské služby v Brně a širokém okolí za skvělé ceny. Široká paleta malířských technik, od nejjednodušší výmalby na bílo po tónované malby z několika tisíc odstínů vzorníku.

Prodej: - barvy, laky, fasádní nátěry. Provádíme: - nátěry oken, dveří, radiátorů - malba bytů, kanceláří.

datum zániku: 10.7.2014. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Malířství, natěračství Hostinská činnost

PROVÁDÍME: - kompletní realizace střešních plášťů - opravy a realizace: - šikmé střechy - ploché střechy - kompletní klempířské práce - kompletní pokrývačské, natěračské práce - kompletní tesařské práce - stavební truhlářství - výškové práce pomocí horolezecké techniky - sádrokartonové podhledy a příčky - obklady štítů a ...

Úprava exteriérů a interiérů. Dokončovací specializované stavební práce. Montáž: - sádrokartony s konečnou úpravou - penetrace - stříkání. Remodeling, rekonstrukce: - kuchyňské linky - krby i s vytápěním domů - koupelny - obkladačky, dlažby s mozaikou a ornamenty. Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské.

Malování pokojů, kancelářské prostory, malíř bytů, natěračské práce. Doprava a hrubý úklid jsou poskytovány zdarma. Malířské práce provádíme v městě Ostrava a okolí.

Práce: - malířské (malby všech druhů interiérů) - natěračské (nátěry oken, dveří, střech, konstrukcí) - tapetářské, tapetování - lakýrnické - fasády (barvení a povrchové úpravy fasád).

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - malířské - natěračské.

Práce: - malířské - natěračské - zednické.

Výroba, prodej: - akvaria lepená. Výroba užitkového a ozdobného skla (kromě křišťálového). Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Malování, natírání, tapetování.

Práce: -malířské, -natěračské.

Práce: - malířské - natěračské - tónování barev - nátěry fasád.

Nátěry - zárubně Stavba - pergoly - zahradní stavby Stavba - zahradní krby - grily - udírny Pokládka - koberce a lina včetně lišt Montáž - kuchyňské linky včetně spotřebičů - kuchyňský nábytek Opravy - nábytek Montáž - kancelářský nábytek Montáž - ...

Práce: -stavební -stavba domů na klíč -zateplení fasády -obklady -dlažby -malby -nátěry.

Natěračské práce Malířské práce Tesařské práce Inženýrská činnost Sádrokartonářské práce Podlahářské práce Výstavba - průmyslové stavbydoplnění výrobních provozů Stavba - rodinné domy na klíčrekonstrukce Zámečnické práce v interiérech

Veškeré malířské a natěračské práce. Malby bytů, domů, schodišť, podnikatelských objektů, nátěry fasád.

Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky: - montáž reklam ve výškách - oprava, kontrola a výměna střešních krytin - nátěry střech, fasád, odstranění ledu a rampouchů.

Montáž, opravy: -veškerý nábytek -drobné údržby a opravy v domácnosti -práce hodinového manžela.

Společnost J&R renovation s.r.o. zajišťuje drobné stavební práce, lakýrnické a natěračské práce, úklidové služby.

Rekonstrukce, obklady, dlažby, plovoucí podlahy, malování, zateplení střech a fasád, truhlářské a instalatérské práce ad.

Služby, práce: -malířství a natěračství -malování pokojů, malování bytů, malování domů a malování kanceláří.

DOUBLE LF s.r.o. se specializuje na malířství, natěračství, podlahářství a truhlářství.