Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Malířské a natěračské práce.

Stavební práce: - výstavba rodinné domy, byty - rekonstrukce - zednické a obkladačské práce - sádrokarton - malířské a natěračské práce - vodoinstalace - zámečnictví

VARYSTAV s.r.o. - stavební práce - bourací práce - hrubá stavba - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - omítky, štuky - malby, nátěry - izolace a zateplení - rekonstrukce.

Práce: -stavební izolace. -izolace střech. -izolace balkonů, teras. -Izolace proti radonu. -zateplování budov. -montáž, revize hromosvodů. -malířské, natěračské práce. -klempířské práce.

Malířství, lakýrnictví, natěračství

Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Práce: -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, nátěry fasády -renovace památkových budov, památek -nástřiky radiátorů i bez demontáže.

Provádění malířský a natěračských prací.

Lakýrnické práce Malířské práce Dodávka a montáž - žaluzie a rolety Montáž - sádrokartony

Nabízíme služby hodinového manžela, zednické, klempířské a malířské práce, pokládání obkladů a dlažeb či běžnou údržbu domů, bytů i zahrad.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Malířské práce Tapetování Výměna - dveře Drobné zednické práce

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské.

Jsme profesionální multidisciplinární firmou se sídlem v Praze, zajišťující kvalitní standartizované služby města. Efektivita naší práce spočívá především v nasazení zkušených lidí, kteří dokáží pracovat v týmu a znají současné i osvědčené postupy a technologie ze svého oboru a oborů příbuzných. Není pro nás problémem zrealizovat i rozsáhlé ...

Prodej a montáž: - laminátové, dřevěné, korkové podlahy - PVC - koberce. Výroba, montáž: - nábytek. Malířské, natěračské práce.

Lakýrnické práce Malířské práce

Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Stavba a montáž - bazény Zateplování fasád domů - hydroizolace Betonářské práce Prodej, dodávka a instalace - plastové okna SCHÜCO Montáž - sádrokartony Obklady - dlažby Stavby na klíč - rekonstrukce a údržba domů

Malířské a natěračské práce.

Kompletní servis, projekce, dodávky, montáže, rekonstrukce a modernizace. -výtahy všech typů a provedení -zvedací plošiny -plošiny pro imobilní osoby další služby -rekonstrukce elektroinstalace objektu včetně revizí -rekonstrukce rozvodů, výměna zvonků a domácích telefonů -výměna podlahových krytin společných prostor (dlažba, ...

Malířství, natěračství. Montáž a servis zvedacích strojů.

Dodávka AL a PVC oken, stínicí techniky na všechny druhy oken. Malířství, natěračství.

Řemeslnické práce: - malířské, natěračské- - nástřiky - nástřiky brizolitových a štukovaných omítek.