Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Práce: -malířské -natěračské.

Zateplování a nátěry fasád, malířské práce, rekonstrukce bytů, pokládky dlažeb i obkladů a montáže sádrokartonových konstrukcí.

Kontaktní a bezkontaktní zateplení budov, opravy, fasádní nátěry a probarvené omítky. Další stavební práce: -betonáž -zednické práce -omítky, štuk -nátěry a malby -PVC -plovoucí podlahy -obklady a dlažby -sádrokartony -dekorativní omítky a kresby stěn aj.

Malířství, lakýrnictví a natěračství. Protipožární nátěry.

Dokončovací stavební práce. Malířské práce.

Malířské a natěračské služby. Provádíme zednické a sádrokartonářské práce včetně dekorativní a venkovní omítky a zateplení budov.

Malířské a natěračské práce.

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Malířství, malířské práce, malby interiérů. Natěračství, natěračské práce, nátěry. Lakýrnictví, lakýrnické práce.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce a opravy bytů a domů: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování fasád -sádrokarton -malby a nátěry -obklady a dlažby -kompletní rekonstrukce.

Provádíme malířské a tapetářské práce, dekorativní úpravy stěn, jako jsou benátské štuky, lazury, patiny, strukturální omítky, imitace kamene a kovů, zateplování, povrchové úpravy a nátěry fasád, montáž sádrokartonů a minerálních podhledů.

Zednické práce. Malířství, lakýrnictví.

Malířské práce, malířství. Natěračské práce, natěračství: - nátěry fasády - vodorovné značení vozovek - nástřiky střech a ocelových konstrukcí vysokotlakým přístrojem.

Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Malířské práce. Lakýrnické a natěračské práce.

Hodinový manžel. Služby pro domácnost, zahradu i kancelář.

Malířské a natěračské práce: -malby všech rozsahů -nátěry (okna, dveře, ocel konstrukce, střechy) -nástřiky (fasády, radiátory). Fasády (nátěry a nástřiky). Střechy (nátěry a nástřiky): -tlakové stříkání AIRLESS -vzduchové stříkání -moření a lakování. Průmyslové nátěry: -protipožární -hydroizolační -protiplísňové ...

Práce: -natěračské -malířské -obkladačské -zednické -bytová jádra.

Řemeslnické práce: - zednické, zednictví - stavební práce - obkladačské - pokládka dlažby, obklady stěny - podlahářské - pokládka plovoucí podlahy - malířské, malby pokojů - sádrokartonářské, sádrokartonové příčky, sádrokartony - drobné elektroinstalační práce.

Práce: - dokončovací stavební práce - malířské práce, malířství - natěračské práce, natěračství.

Malířství, malířské práce - malby interiérů. Natěračství, natěračské práce - vnitřní a venkovní nátěry. Lakýrnictví, lakýrnické práce.

Natěračské a lakýrnické práce. Malířské práce.